Нова клієнтська програма від Діамантбанку, що дозволяє безкоштовно змінити клас платіжної картки на вищий

На знак подяки клієнтам, держателям платіжних карток, які активно розраховуються карткою у торгово-сервісній мережі, Діамантбанк впровадив нову програму «Статус на знак подяки», яка дозволяє безкоштовно підвищити клас платіжної картки та зробити майбутні розрахунки карткою ще більш приємними та вигідними. Для того, щоб стати учасником програми та безкоштовно отримати картку вищого класу, необхідно аби мінімальна сума середньомісячних розрахунків вашою карткою була у межах визначених банком умов.

Для того, щоб зробити для клієнтів перехід на новий рівень платіжної картки максимально комфортним та приємним, Діамантбанк залишає незмінною вартість річного обслуговування відповідно до попереднього тарифу. Чим вищий клас платіжної картки, тим більше знижок та привілеїв Ви отримаєте.

Детальна інформація за телефоном цілодобового інформаційного центру 0 800 308 303 або на офіційному сайті банку.