Неля Ус очолила консолідований споживчий і корпоративний маркетинг оператора lifecell

Оператор мобільного зв'язку lifecell оголошує про призначення Нелі Ус Директором з маркетингу – об'єднаного напрямку, який включає як корпоративний маркетинг, так і маркетинг для масового сегменту. Раніше Неля Ус займала посаду Комерційного директора зі споживчого бізнесу lifecell.

Завдання будь-якої успішної компанії – забезпечити максимальну ефективність ведення бізнесу і динамічну роботу всіх систем компанії. З метою посилити і консолідувати одні з ключових напрямків компанії – споживчий та корпоративний маркетинг, lifecell об'єднав ці дві функції в єдине ціле.

Директором консолідованого «рафінованого» маркетинг-напрямку стала Неля Ус, яка раніше обіймала посаду Директора зі споживчого бізнесу, що включала маркетинг та продажі для масового сегменту.

На новій посаді до сфери відповідальності Нелі Ус будуть належати стратегія споживчого та корпоративного маркетингу, управління маркетинговою діяльністю, продуктами, маркетинговими комунікаціями і підвищення лояльності клієнтів компанії.

Неля почала працювати в lifecell у лютому 2016 року на посаді Комерційного директора зі споживчого бізнесу. До того як приєднатися до компанії lifecell, Неля Ус отримала значний досвід і різнобічну експертизу на різних керівних посадах у великих компаніях ІТ, енергетичній, телекомунікаційній галузей, відповідаючи за такі напрямки, як споживчий маркетинг, корпоративний маркетинг, розвиток комерційної стратегії, управління досвідом клієнтів, управління змінами та трансформація корпоративної культури.