pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Лото-Забава»: У Львові виграно 1 000 000 гривень!

Улюблена багатьма українцями лотерея «Лото-Забава», яка вже протягом 18-ти років приємно дивує всіх шанувальників своїми призами, вкотре підтвердила звання «Фабрики мільйонерів». 18 березня під час розіграшу 971-го тиражу був виграний 1 000 000 гривень! Згідно статистики, щасливчик став 285-м мільйонером «Лото-Забава» за всю історію цієї лотереї, та вже шостим - цього року.
Наразі відомо, що виграшний білет №0149670 був придбаний у Львові на фірмовому столі «М.С.Л.», що знаходиться у супермаркеті «Фуршет» на вулиці Богдана Хмельницького, 176. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує новоспеченого переможця приєднатися до закритого елітного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» та взяти учать у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера», розрахованій на двох осіб.
У цей же день на студію завітав Григорій Цапура – переможець «Лото-Забава», який виграв свій мільйон гривень місяць тому у 967-му тиражі та вже встиг скористатися усіма перевагами членства у закритому «КЛУБІ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.».
Не обійшлось без гучної перемоги й під час конкурсу «Полювання за грошима». Цього разу головний приз конкурсу, стильний кросовер JAC S2 (грошовий еквівалент якого складає 400 000 гривень), дістався пану Валерію з Нової Каховки. Переможцю вдалось пробитись у прямий ефір останнім з десятки учасників конкурсу. При відкритих 9-ти буквах на табло Валерій назвав доленосну літеру «А» - Анатолій, та з легкої руки Анатолія Гнатюка виграв красень-автомобіль.
Нагадуємо, що у рамках телерозіграшу «Лото-Забава» проводиться конкурс «Парочка». І хоча цього тиражу нікому не вдалось виграти 300 тисяч гривень, не треба забувати й про інші грошові призи. Адже, щоб поповнити свої скарбнички на приємну суму грошей, потрібно, щоб числа у пірамідках збіглись з числами на кульках, що випали з лототрону. Виграшними є збіги вершин пірамід з одного числа, ліній з трьох чисел та кутів з п’яти чисел.
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців 971-го тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.

Довідка:
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» є правонаступником традицій відомого радянського державного підприємства «Спортлото».
З 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації державних і ТОТО лотерей (The European State Lotteries and Toto Association, EL, Європейська лотерейна асоціація).
У червні 2013 року лотерейний оператор «М.С.Л.», єдиний в Україні, отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації. Наприкінці травня 2016 року компанія вдруге отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від EL.
28 червня 2016 року оператор державних лотерей «М.С.Л.», єдиний з України, приєднався до Світової Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA).
Компанія «М.С.Л.» зарекомендувала себе, як надійний та відкритий перед державою та гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї, як «Лото-Забава», «Мегалот» та «Спортпрогноз», проводяться вже понад 15 років та є популярними серед населення.
З 2000 року компанія «М.С.Л.» виступає спонсором Гран-прі (головного призу) Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».
За власні кошти компанії «М.С.Л.» було збудовано і у листопаді 2014 року введено в експлуатацію універсальний учбово-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» (м.Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе обов’язки з фінансування центру «Льодограй» протягом 10 років.
9 жовтня 2016 року Національний реєстр рекордів України (НРР) вперше офіційно зафіксував рекорд, який свідчить про те, що найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з’явилась завдяки «Лото-Забава».
7 червня 2017 року миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 інновацій лотерейного ринку Європи, та посіли 8 місце у конкурсі European Lotteries Innovation Award, який проводиться Європейською асоціацією державних і ТОТО лотерей (EL) і призначений для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.

Контактна інформація:
Україна, 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-А
Телефон: +38 044 461 92 18
Факс: +38 044 461 92 19
Прес-служба «М.С.Л.»:
e-mail: [email protected]
веб-сайт: www.msl.ua

Похожие пресс-релизы