pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Лото-Забава»: у селищі на Рівненщині виграли 1 000 000 гривень

У тиражі №889 від 21 серпня 2016 року в «Лото-Забава» було виграно 1 000 000 гривень. 248-мим мільйонером цієї української лотереї став гравець, який закреслив три горизонталі в одному ігровому полі з однією пільговою підковкою. Щасливий лотерейний білет вартістю 10 гривень за номером 191800 був придбаний 19 серпня у селищі Рокитне Рівненської області у магазині «Саммаркет», розташованому за адресою: вул.Шевченка, 9.
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможця та з нетерпінням очікує на нього в найближчому представництві для оформлення виграшу. Традиційно, новоспечений мільйонер запрошується до Києва, де йому подарують ВІП-програму «Два дні з життя мільйонера» від «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» та у прямому ефірі «Лото-Забава» урочисто вручать призовий сертифікат на виграш.
Нагадаємо, що попередній мільйон гривень у «Лото-Забава» був зірваний рівно тиждень тому, 14 серпня у тиражі №888. Тоді переможцем став гравець з Черкас.
Цікаво, що новий мільйонер «Лото-Забава» з Рівненщини продовжує неординарну цьогорічну традицію: все більше великих виграшів знаходять своїх власників у невеличких містах та селищах України. Так, 10 липня у тиражі №883 було зірвано джек-пот розміром 3 000 000 гривень. Переможцем тоді став пенсіонер Віталій Митко з маленького села Сокиринці, що в Хмельницькій області. А 31 липня під час розіграшу 886 тиражу 1 000 000 гривень було виграно гравцем з села Розівка Запорізької області.
Загалом з початку 2016 року українцями у «Великій грі» «Лото-Забави» виграно джек-потів та основних призів, що перевищують 100 тисяч гривень, на загальну суму майже 19 500 000 гривень.

Довідка
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» є правонаступником відомого радянського державного підприємства «Спортлото» та найбільшим лотерейним оператором у Східній Європі.
З 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації Державних і ТОТО лотерей (EL).
У червні 2013 року лотерейний оператор «М.С.Л.», єдиний в Україні, отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації. Наприкінці травня 2016 року компанія вдруге отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від EL.
28 червня 2016 року оператор державних лотерей «М.С.Л.», єдиний в Україні, приєднався до Світової Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA).
Компанія «М.С.Л.» зарекомендувала себе як надійний та відкритий перед державою та гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї як «Лото-Забава», «Мегалот» та «Спортпрогноз» проводяться вже більше 10 років та є популярними серед населення.
За власні кошти компанії «М.С.Л.» було збудовано і у листопаді 2014 року введено в експлуатацію універсальний учбово-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» - перспективний, повністю публічний соціальний проект (м.Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе обов’язки з фінансування центру «Льодограй» протягом 10 років.
З 2000 по 2014 рік включно компанія «М.С.Л.» виступала спонсором Гран-прі (головного призу) кінофестивалю «Молодість».

Контактна інформація:
Україна, 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-А
Телефон: +38 044 461 92 18
Факс: +38 044 461 92 19
Прес-служба «М.С.Л.»:
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы