pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Ліонель Мессі і Мохаммед Салах побилися на дуелі заради любові до Pepsi®

12.02.2019 Pepsi® представив свою міжнародну футбольну кампанію 2019 року на оновленій платформі і з новим фірмовим слоганом: PEPSI, FOR THE LOVE OF IT. Закликаючи людей усім серцем віддаватися улюбленій справі, кампанія FOR THE LOVE OF IT втілює любов бренду до футболу: ця всесвітньо відома спортивна гра впродовж багатьох десятиліть нерозривно пов'язана з іміджем Pepsi. Цього року промокампанія віддає данину багаторічному партнерству з Лігою чемпіонів УЄФА. Уперше в історії бренду два кращі футболісти світу зійшлися у двобої віч-на-віч у «фірмовому» стилі Pepsi.

Зірками креативної серії роликів Last Can Standing («Останній герой») стали чотириразовий володар «Золотої бутси УЄФА» Ліонель Мессі і форвард-рекордсмен, «єгипетський фараон» Мохаммед Салах. Два легендарних нападники б'ються один з одним у жартівливій дуелі, демонструючи свою майстерність у боротьбі за баночку освіжаючого Pepsi. Зупинившись на маленькій автозаправній станції, футболісти із прикрістю виявляють, що в холодильнику залишилася всього одна баночка улюбленого напою. Після цього спортсмени обмінюються барвистими трюковими ударами, прагнучи першими дістатися до жаданого призу.

«Зйомки в новому рекламному ролику для Pepsi принесли із собою безліч позитивних емоцій і, на мою думку, нам вдалося передати ідею, що улюблена справа може бути захоплюючим і веселим заняттям. Щиро сподіваюся, що нова промокампанія продовжить мотивувати шанувальників футболу слідувати своєму серцю і віддаватися любові до нашої гри », – зазначив Ліонель Мессі.
«Я дуже радий, що наше партнерство з Pepsi набуває глобальних масштабів, і з нетерпінням чекаю майбутніх спільних проектів», – поділився, у свою чергу, Мохаммед Салах.

Нова рекламна кампанія Pepsi буде проходити в 65 країнах світу, починаючи із сьогоднішнього дня і до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Мадриді. Крім телевізійних роликів, вона охоплює ексклюзивний цифровий контент, дизайнерську упаковку, зовнішню рекламу та промоматеріали в точках продажу Pepsi і Pepsi Black / MAX. Під час зйомок кампанії 2019 року бренду вдалося закарбувати унікальні «закулісні» кадри з Мессі і Салахом. Зірки футболу ніколи не розлучаються із м'ячем, і камери Pepsi, що постійно працювали, зафіксували їхню приголомшливу майстерність – як на полі, так і на тлі знімальних декорацій. Бренд планує поділитися цим ексклюзивним контентом зі своїми підписниками в соціальних мережах.
«З року в рік Pepsi прагне радувати футбольних фанатів, показуючи їм улюблених героїв із найнесподіванішого і найдивовижнішого боку, – прокоментувала Наталія Філіппосьянц, віце-президент із питань маркетингу міжнародних торгових марок напоїв PepsiCo. – Нова платформа FOR THE LOVE OF IT уособлює наш бойовий настрій та об'єднує всі наші починання. Наша компанія впродовж багатьох десятиліть дбайливо плекає любов своїх споживачів до футболу. І в цьому році у своїй новій кампанії ми зробили акцент на несподіваних поворотах, якими славиться найпопулярніша гра всіх часів і народів, і постаралися подарувати свято шанувальникам спорту і наших напоїв по всьому світу».
Українських любителів футболу також чекає багато приємних сюрпризів, починаючи з березня.
Pepsi є спонсором Ліги чемпіонів УЄФА.
Приєднуйтесь до онлайн-діалогу із хештегом #FORTHELOVEOFIT.

Про компанію PepsiCo
Продукти компанії PepsiCo із задоволенням вживають близько мільярда разів на день більш ніж у 200 країнах. У 2017 році обсяг продажів PepsiCo склав приблизно 63 мільярди доларів США завдяки збалансованому портфелю, що включає продукцію Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker і Tropicana. Компанія випускає широкий асортимент смачних і корисних продуктів харчування та напоїв, зокрема 22 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують один мільярд доларів.
В основі діяльності PepsiCo лежить принцип «Відповідально до мети» – фундаментальне переконання компанії в тому, що її успіх нерозривно пов’язаний зі сталим розвитком навколишнього світу. Ми вважаємо, що постійне вдосконалення наших продуктів, відповідальне ставлення до захисту планети та розширення прав і можливостей людей у всьому світі дозволяють PepsiCo залишатися успішною глобальною компанією, яка створює довгострокову цінність для суспільства та своїх акціонерів. Додаткова інформація про компанію – на сайті www.pepsico.com

Про PepsiCo в Україні
PepsiCo — один із лідерів українського ринку продуктів харчування та напоїв, представлена компаніями «Сандора» та «Вімм-Білль-Данн Україна». Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфеля компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Єсентуки» і питна вода «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s і «ХрусТeam». PepsiCo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов’яночка», «Машенька», «Смачненький», «Ромол» і дитячого харчування з брендом «Агуша». Додаткова інформація про компанію PepsiCo в Україні – на сайті www.pepsico.ua

Відділ корпоративних комунікацій РepsiСo Україна:
Аліна Матківська, керівник відділу з корпоративних комунікацій PepsiCo Україна
E-mail: alina.matkі[email protected]

Похожие пресс-релизы