pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У 2020 році Publicity Creating продовжуватиме комплексне просування ТМ Знатний Мед на українському ринку

У 2020 році компанія Publicity Creating продовжує комплексне просування пасіки «Медовий Бджоляр» (ТМ Знатний Мед) на українському ринку.
ТМ Знатний Мед співпрацює з агентством Publicity Creating вже 7 років. За цей час в рамках програми «Багато меду не буває» втілено низку заходів, спрямованих на інформування громадськості про користь натурального меду, цілорічного споживання меду, про користь продуктів бджільництва, а також про ситуацію на медовому ринку України, в цілому. Крім того, компанія Publicity Creating стала учасником світової ініціативи щодо захисту і збільшення чисельності медоносних бджіл.
В рамках програми, розробленої на 2020 рік, фахівцями агентства планується проведення інформаційно кампанії на радіо-каналах групи «Тавр», ведення майданчиків в соціальних мережах, рекламна кампанія в Google, активна робота на маркет-плейсах, проведення серії Інтернет-конференцій та прес- заходів, дегустацій і семінарів.
Сергій Ігнатенко, керівник аккаунт-групи Publicity Creating відзначив: «Медовий ринок України є перспективним не тільки щодо експорту за кордон. Споживання меду і продуктів бджільництва всередині країни може зростати значними темпами. Тому ми розробили комплексну програму просування для ТМ Знатний Мед, спрямовану на підвищення популярності і збільшення кількості прихильників даної торгової марки».

Publicity Creating успішно працює на українському ринку 22 роки, спеціалізація компанії - стратегічні комунікації й PR. Компанія в ходить в ТОП найвідоміших і фахових PR-агенцій України, багато років є інформаційним лідером галузі і лідером рейтингу активності в соціальних мережах. За час роботи на ринку, Publicity Creating було втілено понад тисячу проектів для сотень клієнтів, серед яких - великі українські та міжнародні компанії, представництва, котрі працюють на всіх основних ринках як у секторі В2В, так і В2С.
Більше інформації і контакти — на сайті www.publicity.com.ua
Майданчики у соцмережах: Facebook , Twitter.

Похожие пресс-релизы