pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Незалежна лабораторія «ІНВІТРО» розпочинає тестування на коронавірус

З 1 липня у медичних офісах «ІНВІТРО» мешканці України зможуть робити тестування на коронавірусну інфекцію COVID-19, збудником якої є вірус SARS-Cov-2.

Лабораторне дослідження включає визначення специфічних антитіл до вірусу SARS-Cov-2 методом ІФА (імуно-ферментний аналіз). Тести визначають два типи антитіл (імуноглобулінів), які свідчать про різні стадії інфікування:
• Антитіла класу М до коронавірусу SARS-CoV-2 (імуноглобулін М, IgМ) - тест 1641.
• Антитіла класу G до коронавірусу SARS-CoV-2 (імуноглобулін G, IgG) - тест 1642.

Результатом тестування людини буде позитивна або негативна відповідь щодо наявності в організмі IgM- і IgG-антитіл. Наявність специфічних антитіл у сироватці крові дозволяє визначити, чи зустрічався організм з вірусом SARS-CoV-2 в минулому.

Первинна імунна відповідь на нові для організму антигени починається з вироблення імуноглобулінів M (IgM). Виявлення імуноглобулінів має допоміжне значення не стільки для діагностики поточної інфекції, скільки для оцінки імунної відповіді на перенесену або поточну інфекцію. Наявність цих антитіл саме по собі не є підтвердженням інфікованості. Але отримані результати за сукупної інтерпретації можна використовувати для встановлення діагнозу, або як підставу для додаткового обстеження пацієнта.

Антитіла класу G зазвичай починають вироблятися в організмі майже одночасно з М або трохи пізніше, їх рівень збільшується повільно, але довгий час може залишатися високим. Позитивний тест на антитіла класу G говорить про факт інфікування вірусом SARS-CoV-2 в минулому з формуванням специфічної імунної відповіді, яка, можливо, виконує захисну роль.

Лабораторія виконує точні та високоспецифічні тести для визначення антитіл класу IgG та IgM до вірусу SARS-COV-2 протягом 4 робочих днів. Вартість визначення одного типу антитіл IgM або с IgG - 500 грн. Оформити замовлення та здати матеріал для дослідження (венозна кров) можуть усі охочі у більш ніж 60 медичних офісів по Україні. Направлення від лікаря не обов’язкове.

Безпосередньо дослідження виконує клініко-діагностична лабораторія «ІНВІТРО» у місті Дніпро методом імуно-ферментного аналізу (ІФА) з використанням сучасного обладнання та надійних, перевірених реактивів та тест-систем.
Адреси медичних офісів, де можна здати аналізи, розміщені на сайті: www.invitro.ua

Телефон гарячої лінії для запису до лікарів у медичних центрах та уточнення додаткової інформації – 0800 50 90 90.

Похожие пресс-релизы