Перший в Україні SMS-чат на Майдані стався на День Незалежності

Нарешті в Україні сталося те, чим себе розважали фанати на концертах виконавців U2, Backstreet Boys, Bon Jovi, Iggy Pop та підчас фестивалів LiveEarth, AOL AIM Download Festival, V festival.

Компанія «Европрибор» (розробник інтерактивних SMS та інтернет сервісів під торговою маркою «KVEST») надала можливість кожному з 50 тисяч присутніх на Майдані під час концерту 24 серпня привітати по SMS Україну та своїх рідних і близьких зі святом.

Глядачі відправляли SMS на короткий номер і за декілька хвилин їхні SMS відображались на екрані, прокручуючись знизу догори. Зміст SMS відфільтровувався на наявність непристойних слів, але, за словами виконавчого директора компанії Сергія Колесника, всі SMS були пристойними, хоча і з деякими орфографічними помилками: «Ми запустили SMS-чат в тестовому режимі без жодного анонсування. Але люди відразу «схопили» ідею і почали відправляти SMS. Більшість SMS були привітаннями з Днем Незалежності та привітаннями рідним та близьким.»

На SMS-чат було виділено по 1 хв 30 сек (загалом 26 хвилин чистого часу) кожні 15 хв. з 19-00 до 22-30 протягом яких було відправлено 320 SMS-повідомлень. Максимальна пропускна спроможність SMS-чату на одному екрані становить 15 SMS на хвилину. Організатори подій можуть виділяти більше часу на такі інтерактивні комунікації, щоб залучати ще більшу аудиторію.

«SMS чат це чудова можливість залучити аудиторію до інтерактивного спілкування під час події, як і можливість для бренду заявити про себе і стати «своїм» для споживачів. Через SMS споживачі можуть отримати інформацію про новинки продукції компанії, взяти участь в конкурсі або вікторині, або ж отримати безкоштовний брендований контент.» , - ось так Сергій Колесник розповів про варіанти використання інтерактивних комунікацій.

Про KVEST Interactive Services:
Компанія розробляє та впроваджує інтерактивні мобільні сервіси в Україні. Більше інформацції про сервіси на сайті http://b2b.kvest.net

У серпні 2007р. компанія запропонувала рішення SMS-to-screen для організаторів масових подій. На основі цього рішення були організовані SMS привітання на Майдані Незалежності 24 серпня.
У квітні 2007г. компанія стартувала сервіс "Експертна SMS-довідка "KVEST 7407" (http://www.kvest.net). Отримати відповідь за лічені хвилини на будь-які запитання можуть абоненти КИЇВСТАР, МОБИЛЫЧ, djuice, MTC, JEANS, ЕКОТЕЛ, life:) . Вартість відправки SMS на номер 7407 – 4,0 грн (включно з ПДВ без ПФ).
Контактна інформація: Сергій Колесник ([email protected])
ICQ: 10381566