ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» посів п’яте місце у Ренкінгу публічності компаній учасників фондового ринку України

ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» посів п’яте місце серед 153 учасників Ренкінгу публічності компаній учасників фондового ринку України, який було проведено в рамках проекту «Культура ведення бізнесу на фондовому ринку України» і результати якого було оприлюднено 23 травня 2012р.

Даний проект було започатковано в січні 2012р. Його ініціаторами виступили Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРІФРУ), профільна Асоціація «Фондове Партнерство» та Інтернет видання FundMarket. Ренкінг прозорості та відкритості компаній учасників фондового ринку України став першим етапом реалізації проекту «Культура ведення бізнесу на фондовому ринку України». Він покликаний привернути увагу громадськості та всіх учасників фондового ринку: організаторів торгів, державних органів, брокерських компаній та банків, а також емітентів, до проблеми відсутності публічності та прозорості на фондовому ринку України, що веде до втрати довіри до ринку в цілому, зниження інтересу та бажання інвесторів вкладати кошти, а професійних торговців – здійснювати професійну діяльність на такому фондовому ринку.

Організатори переконані, що до 2014р. Ренкінг публічності стане одним з визначних факторів для інвестування у фондовий ринок України.

«Впровадження проекту з оцінювання публічності учасників фондового ринку України є першою ластівкою величезного прориву в напрямку розвитку фондового ринку України та залучення інвесторів, як внутрішніх, так і зовнішніх, - коментує Світлана Вікторівна Приходько, заступник Голови Правління ПАТ «Перший інвестиційний Банк». - Інвестори хочуть прозорості, і наш Банк активно йде назустріч інвестору. Ми відкрито публікуємо на своєму вебсайті детальну інформацію про фінансово-економічну діяльність банку, його акціонерів, стратегію розвитку, результати аудиторських перевірок тощо. Ми пишаємось тим, що наші зусилля було оцінено належним чином і ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» посів п’яте місце в Ренкінгу публічності професійних учасників фондового ринку України».

Про ПАТ «Перший Інвестиційний Банк»:

ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» є універсальною банківською установою, що працює на банківському ринку України з 1997 року. Зареєстрований статутний капітал банку складає 230 млн. грн. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з 2000 року, членом Асоціації українських банків, асоційованим членом платіжних систем Visa International та MasterCard Worldwide, учасником інших провідних профільних об'єднань і платіжних систем. Має міжнародний сертифікат системи менеджменту якості (стандарт ISO 9001:2008) Регіональна мережа Банку складається більш ніж з 30 відділень в 13 регіонах України. За підсумками 2011 року ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» увійшов до п’ятдесяти найактивніших банків України за версією журналу «Контракти».

Додаткова інформація про діяльність Банку на сайті: www.pinbank.ua або за телефоном: 0 800 50 70 80