pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

lifecell у партнерстві з компанією IoT Ukraine розгортають першу в Україні Національну мережу Інтернету речей

24 липня 2018 року. Діджитал-оператор lifecell та оператор мережі Інтернету речей IoT Ukraine розпочинають побудову першого сегменту Національної мережі Інтернету речей. Запуск у тестову експлуатацію заплановано вже на серпень. Першим етапом спільного проекту передбачено забезпечення покриття для м. Києва.
Сьогодні в рамках спільного проекту lifecell та компанії IoT Ukraine розпочинається встановлення перших 40 базових станцій, що дозволить покрити понад 90% території міста та надасть можливість підключити близько 200 000 пристроїв. Під час першого етапу проекту будуть тестуватися он-лайн рішення для розумного міста, логістичних сервісів, моніторингу довкілля, розумного дому тощо. Отримані дані будуть використані клієнтами для тестування функціональних можливостей платформи та датчиків технології Інтернету речей стандарту LoRaWAN. Серед постачальників аплікацій та гаджетів — як відомі світові, так і українські розробники та виробники.
Створення Національної мережі забезпечить можливість підключення мільйонів різноманітних пристроїв і датчиків у багатьох галузях економіки та задовольнить потреби населення у сучасних сервісах Інтернету речей.
Поширення новітньої технології на території України надасть значний поштовх до динамічного розвитку цифровізації та створить сучасну екосистему Інтернету речей у національних масштабах.

***
lifecell — український діджитал-оператор, що надає справжню свободу спілкування. За допомогою доступного високошвидкісного мобільного Інтернету lifecell відкриває сучасні можливості мобільної комунікації для всіх категорій користувачів незалежно від віку чи знань технологій.
100% акцій оператора належать Turkcell — турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Станом на кінець четвертого кварталу 2017 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становила 8 млн. користувачів.
Як діджитал-оператор і лідер ринку з проникнення смартфонів lifecell пропонує тарифи та послуги, які є найбільш зручними та вигідними для користувачів розумних пристроїв.
IoT Ukraine — український національний оператор мережі Інтернету речей стандарту LoRaWan. Компанія була заснована в 2017 році з метою побудови сучасної мережі Інтернету речей для розвитку національної екосистеми Інтернету речей та діджиталізаціі українського суспільства.

Похожие пресс-релизы