Перший Національний Форум рибалок України

Громадськість вирішує долю водойм України

Форум відбудеться 29 січня 2010 року (початок реєстрації о 10-00 ) в приміщенні «Український дім» за адресою:
м. Київ, вул. Хрещатик, 2.
На Форумі обговорюватимуться питання сучасного стану водойм України, шляхи можливого подолання кризових явищ, конкретні пропозиції реформування і розвитку з відновлення водних живих ресурсів, громадські ініціативи.
Одним з головних завдань форуму буде ініціювання створення Національної Громадської Екологічної Ради.
До участі у Форумі запрошені ведучі вчені НАН України, представники Уряду, голови профільних комітетів Верховної Ради, народні депутати України, представники силових відомств – СБУ, Прокуратури, МВС, Держекоінспекції, голови місцевих рад, численні громадські організації природоохоронного напрямку, Федерація риболовного спорту, Федерація підводного спорту, представники рибо-промислових та рибо-разводних фермерских господарств, асоціації та громадські об’єднання працівників галузі рибного господарства - тобто багатомільйонна громада небайдужих до подальшої долі водойм України.
Вперше громадськість ініціює таке масштабне представницьке зібрання стосовно вирішення питань Національної Екологічної Безпеки країни що стосується кожної людини і хвилює всю українську громадськість.
Усі учасники мають бути зареєстровані, тому заявки на участь прохання надсилати заздалегідь.
Квота для представників громадських організацій – 5-10 чоловік
Контактні телефони: (067) 140-01-24, (067) 209-03-76
та адреси: [email protected], [email protected]
З повагою, Голова Всеукраїнської Ради Чистяков О.В.