pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

18-20 листопада 2010 року в Національному Центрі ділового та культурного співробітництва «Український Дім» проходять виставки «О

Ізраїльський культурний центр при Посольстві держави Ізраїль в Україні, Міністерство Інформації та Діаспори Ізраїлю представляють на них свої освітні та культурні програми.

Ізраїль традиційно бере участь у цьому міжнародому форумі, і з кожним роком стенд ІКЦ привертає чимдалі більшу увагу відвідувачів – переважно молодих людей, які обирають свій життєвий шлях. Освіта завжди була одним з провідних факторів життєвого успіху, – підкреслює директор ІКЦ Юлія Дор, – а висока якість освіти в Ізраїлі робить цей успіх ще відчутнішим. На сьогодні Ізраїльський культурний центр пропонує цілу низку освітніх програм у галузі менеджменту, мультимедіа, медицини, музыки тощо, до того ж усі ці програми пропонуються російською мовою – на відміну від вищих навчальних закладів за межами СНД.
Окрім брошур та довідників, гості стенду ІКЦ можуть отримати інформацію з бесід з випускниками програми МАСА, які надають консультації усім бажаючим. Вже протягом перших кількох годин роботи виставки місцевими та ізраїльськими програмами ІКЦ зацікавилися десятки людей, і це – свідчення величезного потенціалу та перспектив, що їх закладено в роботі на пострадянському просторі.

*«Маса» – це освітня програма за такими напрямками: міжнародний маркетинг, засоби масової інформації та мультимедіа, індивідуальний курс дослідницьких робіт, медицина, стоматологія, музика. Завдяки програмі молоді люди набувають досвіду навчання за кордоном, розширюють світогляд і пізнають нову країну.
**На безкоштовних курсах вивчення івриту слухачі набувають усіх мовних навичок: читання, письма, усного мовлення й аудіювання. Після закінчення курсу студенти складають іспити й отримують сертифікат.
***Завдяки програмі «Тагліт» молоді люди від 18 до 25 років можуть здійснити безкоштовну екскурсійну подорож Ізраїлем. Програма «Тагліт» існує у світі з 2000 року. За цей час Ізраїль відвідали більш ніж 255 тисяч молодих людей.

На стенді Ізраїльського культурного центру при Посольстві держави Ізраїль в Україні також можна отримати інформацію про майбутні культурні заходи, майстер-класи, концерти, тренінги й семінари.

Агентство Jumbo PR&BTL забезпечило підготовку Ізраїльського культурного центру до участі у виставці. Агентство організувало виробництво й роботу оригінального стенду, підготувало анкети для відвідувачів, стильну форму для хостес, розробило ексклюзивний буклет незвичного формату.

Похожие пресс-релизы