pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ПАТ «Дніпропетровськгаз» створює 4 регіональні центри з газифікації та постачання природного газу

ПАТ «Дніпропетровськгаз» проводить повну реструктуризацію компанії. У Дніпропетровській області на базі ПАТ «Дніпропетровськгаз» буде створено 4 регіональні центри з газифікації та постачання природного газу споживачам. Таке рішення 3 квітня 2014 року прийняла Наглядова рада ПАТ «Дніпропетровськгаз».
У рамках реструктуризації передбачено укрупнення 15 структурних підрозділів компанії і створення на їх базі 4 регіональних центрів з газифікації та постачання природного газу споживачам у Дніпропетровській області. Офіси регіональних центрів будуть розміщені в найбільших містах Дніпропетровської області – Нікополі, Новомосковську, Павлограді та Дніпродзержинську.
«Реструктуризація на рівні підприємства стосується перебудови всіх сфер його діяльності, починаючи від виробничо-технічних та організаційних систем і завершуючи фінансовими аспектами, - пояснює Голова Правління Юрій Френкель. - Нова організаційна структура дозволить створити кращу керованість, гнучкість в обслуговуванні клієнтів і сприятиме підвищенню прозорості діяльності ПАТ «Дніпропетровськгаз».
Нікопольський регіональний центр (Нікопольське УЕГГ) буде створений шляхом об’єднання Нікопольського, Софіївського, Широківського, Апостолівського і Марганецького управлінь.
Новомосковський регіональний центр (Новомосковське УЕГГ) об’єднає Царичанське, Магдалинівське (за винятком Петриківської дільниці) та Новомосковське управління.
До складу Дніпродзержинського регіонального центру (Дніпродзержинське УЕГГ) увійдуть Жовтоводське, Верхньодніпровське, Дніпродзержинське управління, Солонянська служба та Петриківська дільниця Магдалинівського управління.
На базі Павлоградського, Першотравенського, Синельниківського управлінь буде створений Павлоградський регіональний центр (Павлоградське УЕГГ).
При цьому, усі служби по роботі з клієнтами залишаються на місцях, в безпосередній близкості до споживачів, які будуть обслуговуватись, як і раніше, за місцем проживання.
Клієнтам ПАТ «Дніпропетровськгаз», як фізичним так і юридичним особам, у зв’язку з реструктуризацією компанія запропонує підписати додаткові угоди до договорів про надання споживачам послуг з газопостачання. На сьогодні необхідний пакет документів юридичним особам вже надіслано поштою. Фізичним особам контролери ПАТ «Дніпропетровськгаз» особисто нададуть необхідні документи для підписання.

Похожие пресс-релизы