pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Столичними оперативниками Міндоходів ліквідовано черговий потужний міжрегіональний конвертаційний центр

Столичними оперативниками Міндоходів ліквідовано черговий потужний міжрегіональний конвертаційний центр

Як повідомив перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у м.Києві – начальник слідчого управління фінансових розслідувань Ігор Усик, нещодавно оперативниками столичного Головного управління Міндоходів припинено діяльність чергового потужного міжрегіонального «конвертаційного центру», якій діяв у Києві, а також у Одеській та Херсонській областях.
За період діяльності «конвертаційного центру» оборот по банківських рахунках підконтрольних махінаторам суб’єктів господарювання склав близько 100 мільйонів гривень, а завдана державі шкода оцінюється в 16 мільйонів гривень.
Під час обшуків, які в рамках відкритого слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у місті Києві кримінального провадження проводились одночасно у Києві, Київській, Одеській та Херсонській областях, у зловмисників вилучено майже півтора мільйона гривень готівкою, 20 тисяч доларів США, 4 тисячі євро, печатки фіктивних фірм, комп’ютерну техніку та електронні носії з інформацією про незаконні оборудки, а у організатора злочинного бізнесу також вилучено бойову зброю – пістолет ТТ з видаленим номером та 15 набоїв до нього.
Нагадаємо, що з початку поточного року оперативниками Головного управління Міндоходів у місті Києві ліквідовано вже 16 «конвертаційних центрів», за наслідками відпрацювання яких до бюджету надійшло близько 185 мільйонів гривень.

Похожие пресс-релизы