pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Києві відкрився перший Регіональний Учбовий Центр Apple – LECOS RTC

Київ, 2 березня 2010 року – на базі Київського Ліцею Бізнесу (м. Київ, вул. Лагерна, 30-32) відбулося офіційне відкриття першого регіонального учбового центру Apple (Regional Training Center) для вчителів.

Про присвоєння Київському ліцею бізнесу статусу RTC Apple (Regional Training Center Apple) сьогодні оголосили директор департаменту дистрибуції Apple компанії ERC Сергей Кадулін та директор Київського ліцею бізнесу Людмила Паращенко.

Діяльність RTC Apple організована на базі навчального класу Apple, що складається з дванадцяти персональних комп'ютерів MacBook для учнів та трьох комп'ютерів iMac для вчителів з виходом в Інтернет через безпровідну точку доступу, а також обладнання для запису і демонстрації цифрового контенту.

«Це мобільна мультимедійна лабораторія , яка надає унікальні можливості для цікавого й ефективного навчання та самостійної роботи як учителів, так і учнів. Учителі ліцею мають значний досвід в розробці та запровадженні освітніх інновацій, зокрема й щодо використання сучасних інформаційних технологій в навчальному процесі. Однак зараз ми маємо всі можливості розпочати новий освітній експеримент щодо перетворення ліцею в школу майбутнього – і.school та приєднатися до світової спільноти RTC Apple », - зазначила Людмила Паращенко.

«Головна ціль відкриття регіонального учбового центру Apple (Apple RTC) – за допомогою цифрових технологій допомогти вучителям у впровадженні учбового плану у життя. Маючи статус RTC Apple, який було здобуто на конкурсних засадах, Київський ліцей бізнесу отримав право і обов’язок знайомити освітян з інноваційними рішеннями і технологіями Apple в освіті, а також готувати вчителів і учнів до здійснення дослідницької діяльності на базі апаратного і програмного забезпечення Apple», - розповів Сергій Кадулін.

Курс навчання вчителів і учнів передбачає вивчення програмного забезпечення: операційної системи Mac OS X і пакету програм iLife '09, який включає додатки для цифрової творчості iPhoto, iMovie, iDVD, GarageBand, iWeb. Слухачі курсів навчаться проводити оперативну обробку фото- і відеоматеріалів, створювати власні мультимедійні DVD, вести радіопередачі з використанням професійного звуку, легко робити web-сайти, на основі напрацьованого цифрового контенту.

Учителі з різних навчальних закладів Києва та України, які мають бажання ознайомитися з рішеннями Apple , зможуть взяти участь у відкритих семінарах RTC Арple безкоштовно.

Учителі ліцею після першого досвіду роботи на Мас переконані, що використання технологій Apple в освітньому процесі дозволяє розвивати дитячу інтелектуальну творчість, робити експериментальну й дослідницьку роботу школярів різносторонньою, а навчальний процес захоплюючим і сучасним.

Діяльність лабораторії – перший крок в рамках реалізації міжнародного освітнього проекту компанії Apple за підтримки авторизованого дистриб'ютора Apple в Україні компанії ERC, який дозволить упроваджувати сучасні IT-технологии Apple в систему шкільної освіти з урахуванням їх актуальності і значущості в сучасному учбовому процесі.

Похожие пресс-релизы