pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Обрана Перша леді Чернігова-2009!

Усі поціновувачі жіночої краси зібрались 23 квітня у Чернігівському обласному музично-драматичному театрі. У цей вечір подивитись було на що: 9 дівчат із усіх чернігівських вишів змагались за звання Першої леді Чернігова-2009.

Організаторами заходу стала ЧОО НДЛМ та Студентська республіка на чолі з головою Олександром Щербою. Під час підготовки до конкурсу із дівчатами працювали Діана Денисенко та Ольга Густас, котра допомагала їм у постановках дефіле. У журі були присутні багато відомих людей, у тому числі заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз, голова Народно-демократичної ліги молоді, керівник програми Студреспубліка Павло Вікнянський та президент конкурсу “Перша леді” Володимир Заверуха.
Заповнений ущерть зал незворушно чекав на початок дійства. Але глядачів немовби перевіряли на витримку: ведучий не запрошував дівчат на сцену. Спершу присутні мали змогу передивись короткі сюжети про кожну з учасниць.
Важливо, що для того, щоб прийняти участь у конкурсі краси “Перша леді” треба бути не лише вродливою зовнішньо, але й розумною та соціально-активною дівчиною, відповідати параметрам академічної успішності. На осуд глядачів були представлені не лише дефілювання в одязі від спонсорів, а й представлення власного соціального проекту. Так, дівчата зачіпали такі болючі для сьогодення теми, як забруднення навколишнього середовища, проблеми молодої сім’ї, алкоголізм, працевлаштування молоді та інші.
Загалом виходи були різноманітні, але чоловічій половині залу найбільше сподобався вихід в купальниках. Що і не дивно.
Між виходами дівчат виступали творчі колективи. Танцювальний колектив «Кармен», що в більшості своїй приймає участь лише в конкурсах, тому на таких заходах виступає дуже рідко. Група «Небо для себе» заспівала декілька пісень, чим дуже порадувала публіку, яка після їх виступу наче ожила.
Справедливе журі відзначило майже кожну дівчину. І без подарунку не залишилась жодна – свої презенти учасницям були представлені спонсорами проекту.

Отже, переможницями конкурсу краси «Перша Леді» стали:
Перша леді – Кривенко Дар’я (ЧДПУ)
1-віце-леді - Гапетченко Женя (НДУ)
2 віце-леді - Макаренко Ольга (ЧДІЕУ)
3 віце-леді - Адеішвілі Тома (студентка ЧДІПСТіТ)
Приз глядацьких симпатій - Черкес Оксана (ЧЮК ДДУ ПВП)

Також були і номінації від спонсорів:
Golden Lady - Прокіна Аня (УРІ)
Lady Mary Key - Тома Адеішвілі (ЧДІПСТіТ)
Lady Motor Jeans - Гапетченко Женя (НДУ)

Саме переможниця цього конкурсу представлятиме Чернігів на всеукраїнському фіналі Першої Леді-2009 у Криму. Даша займалась танцями, фітнесом. Її хобі – модельний бізнес, але зараз мета переможниці – закінчити університет та отримати другу економічну освіту. Даша була надзвичайно вражена своєю перемогою та визнала, що дійсно щаслива, що взяла у ньому участь.

Спонсорами конкурсу виступили: ВАТ «Базис» та кафе "Буль-Вар", магазин стильного одягу «Provokator”, салон весільного вбрання «Вікторія», магазин «555», ювелірний салон «Золотий Ангел», "Світ квітів" та фітнес клуб "Кислород".
Партнери: Інтернет газета «Високий Вал» та Благодійний фонд «Рідний дім».

Більш детальніше на www.studrespublika.com

Похожие пресс-релизы