Энергетика

«Миколаївобленерго» за ніч перезаживило 10 000 мешканців двох районів

В результаті потужного ракетного обстрілу Миколаївщини вночі на початку тижня було знеструмлено 6 підстанцій, пошкоджено повітряні лінії 150 кВ, виведено з ладу трансформатор. Проте миколаївські енергетики лише за одну ніч поновили живлення 10 000 мешканців 2 районів регіону. Про це повідомляє пресслужба підриємства.

EIG приобретет 25% всего глобального добывающего бизнеса Repsol в рамках нового партнерства

Портфель крупномасштабных и высококлассных активов в сфере разведки и добычи обеспечивает надежную энергию для удовлетворения растущего спроса

ПАТ «Черкасиобленерго» вдвічі збільшило фінансування розширених соціальних гарантій

ПАТ «Черкасиобленерго», незважаючи на військовий стан в Україні, продовжує виконання розширених соціальних гарантій. Підприємство за 6 міс. 2022 р. направило на ці цілі вдвічі більше коштів ніж торік – 11,8 млн. грн.

В центре внимания тверских энергетиков - обеспечение безопасности труда

В Тверьэнерго прошла серия круглых столов для начальников районов электрических сетей. Основной повесткой стали вопросы обеспечения охраны труда сотрудников, которые работают непосредственно на объектах электросетевого комплекса, представляющих потенциальную опасность для жизни и здоровья человека.

АТ «Миколаївобленерго» залишилося майже без спецавтопарку

Внаслідок обстрілів агресора миколаївські енергетики втратили 12 одиниць спецавтотехніки, ще 48 - суттєво пошкоджені. Загальний збиток склав 12 млн. грн. Товариству зараз конче потрібні запчастини до вцілілої техніки та заміна знищеної. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Нарада щодо підготовки державних операторів системи розподілу електроенергії до осінньо-зимового періоду відбулась у ПАТ «Черкас

Спільна нарада за ініціативи Міністерства енергетики України за участі операторів системи розподілу електричної енергії: ПАТ «Черкасиобленерго», АТ «Хмельницькобленерго» і АТ «Миколаївобленерго» з метою розробки планів проходження осінньо-зимового періоду відбулась у ВСП «Уманські енергетичні мережі».

«Робота в зоні обстрілів вимагає нестандартних рішень» - керівник «Миколаївобленерго»

Забезпечення резервного зв’язку за допомогою Starlink, оснащення підрозділів мобільними генераторами, децентралізація запасів матеріалів та обладнання, впровадження телемеханіки, креативні підходи щодо тимчасового живлення від ВДЕ, - такі поради 12 серпня на випадок інтенсифікації обстрілів агресором дав колегам керівник «М

«Готуємось до різних сценаріїв осінньо-зимового періоду», - керівник «Черкасиобленерго»

Колектив ПАТ «Черкасиобленерго» готується до різних сценаріїв проходження осінньо-зимового періоду (ОЗП). Перш за все, очікується збільшення навантаження на електричні мережі. Аби уникнути їх наразі ведеться інформаційна робота з населенням.

«Черкасиобленерго» в ході підготовки до осінньо-зимового періоду вдвічі збільшить запаси матеріалів

ПАТ «Черкасиобленерго» продовжує впроваджувати план підготовки до осінньо-зимового періоду (ОЗП).

«Черкасиобленерго» після ракетного обстрілу на вихідних оперативно відновило живлення електроенергії на Чигиринщині

Минулого тижня внаслідок ракетного удару по одному з сіл на Черкащині було знищено свиноферму та пошкоджено високовольтну лінію ПЛ 110 кВт.