pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Група „ФОКСТРОТ” презентує перший Звіт з прогресу як член Глобального Договору ООН

В управляючій компанії Групи компаній „ФОКСТРОТ” розповсюдили інформацію про успішний нефінансовий звіт в якості підписанта Глобального договору ООН.
ГД ООН є ініціативою, спрямованою на сприяння соціальній відповідальності бізнесу та підтримку вирішення підприємницькими колами проблем глобалізації з метою розбудови стабільної та всеохоплюючої економіки. Сьогодні у світі існує більше 6 500 компаній та організацій, що стали учасниками Глобального Договору з більш як 130 країн світу. Українська мережа ГД ООН нараховує більше 130 підписантів – підприємств, бізнес-структур та громадських організацій й має у своєму досвіді 10 Звітів з прогресу.
У грудні 2006 року Група компаній „ФОКСТРОТ” (ГКФ) стала членом української мережі Глобального Договору ООН, добровільно взявши зобов’язання дотримуватися принципів корпоративної соціальної відповідальності у процесі розбудови бізнесу. За умовами членства у мережі, через два роки після вступу підписант повинен надати соціальний (нефінансовий) звіт про дотримання та прогресу у реалізації принципів ГД ООН. 29 грудня 2008 року Група компаній „ФОКСТРОТ” презентувала перший за свою історію соціальний звіт, головна мета якого – проведення глибокого самоаналізу власної діяльності в галузі корпоративної соціальної відповідальності з точки зору системності та комплексності. 29 січня зі штаб квартири ГД ООН (Нью-Йорк) до управляючої компанії ГКФ надійшло привітання з успішним досвідом проходження нефінансового звіту.
За інформацією з офіційного сайту ГД ООН, у звіті ГКФ дотримано основну вимогу – переконливо продемонстровано три складові документу: підтвердження підтримки ГД керівником компанії, опис практичних дій для впровадження принципів ГД ООН й параметри виміру очікуваних результатів.
Нефінансовий звіт ГКФ підготовлено відповідно до Принципів Глобального Договору ООН. У Звіті відображені підсумки роботи ГКФ за 2008 рік із акцентом на головних складових стійкого розвитку – економічних, соціальних та екологічних аспектах діяльності Групи „ФОКСТРОТ”.
У Звіті подана інформація щодо цінностей та принципів корпоративного управління Групи „ФОКСТРОТ”. Окремий розділ звіту присвячено інформації про персонал компанії, викладено характеристику колективу ГКФ за гендерною ознакою, принципи мотивації, навчання та розвитку персоналу, системи охорони праці, формування корпоративної культури. Згідно вимог організації та оформлення Звіту у „Додатках” до основного документу показано, як практично застосовуються Принципи ГД ООН. Також коротко подана інформація щодо результатів реалізації трьох всеукраїнських соціальних проектів, ініційованих ГК „ФОКСТРОТ”, - „Народний кінозал”, „Велике серце маленького життя” та „Безпека руху – це життя”. Особливим доказом системності роботи ГКФ як члена ГД ООН є той факт, що задекларована у листопаді 2008 року управляюча компанія Групи „ФОКСТРОТ” (УК ГКФ), створена задля підвищення ефективності інвестицій у бізнес-проекти Групи „ФОКСТРОТ”, включила у свою місію соціальний аспект: „Ми сприяємо розвитку суспільства, беручи активну участь у програмах корпоративної соціальної відповідальності”.
- Добровільна регулярна звітність з корпоративної соціальної відповідальності дозволяє Групі „ФОКСТРОТ” враховувати потреби та очікування суспільства, аналізувати власну діяльність, щоб покращувати життєві показники бізнесу, - пояснив фінансовий директор ГКФ, генеральний директор управляючої компанії ГКФ Володимир Шульмейстер. – 2008 рік став показовим для підтвердження прозорої, прогнозованої діяльності ГКФ – компанія перша у своєму секторі ринку успішно пройшла міжнародний зовнішній аудит, отримавши перший фінансовий звіт за 2007-2008 рік, а на початку 2009 року як член Глобального Договору ООН презентує свій перший Звіт з прогресу.
Зупинятися на досягнутому в ГКФ не збираються – за умовами членства у цій організації наступний нефінансовий звіт стійкого розвитку в ООН очікують у грудні 2009 року. Зі Звітом з прогресу ГК „ФОКСТРОТ” можна ознайомитися на сайті ГКФ www.foxtrot.ua а також на сайті Глобального Договору ООН - http://unglobalcompact.org/COP/cop_search.html?detail=Group+of+Companies...
Довідка: Група компаній «ФОКСТРОТ» розвиває торговельні мережі «Фокстрот. Техніка для дому» (221), «Фокстрот. Цифрова техніка» (19), «FoxMart» (32) «Техношара» (35) (ретейл побутової та електронної техніки), а також «Секунда» і «Montres» (часовий ретейл – 55 магазинів та бутиків). З 2008 року до складу Групи «ФОКСТРОТ» входить компанія DEPOT Development Group, що займається управлінням нерухомістю.
Суспільне визнання:
• ГК «ФОКСТРОТ» — переможець конкурсу «Вибір року в Україні» у сфері підприємств торгівлі та послуг у номінаціях «Столичний супермаркет електроніки року»(2003, 2004, 2005 рр.), «Мережа магазинів електроніки та побутової техніки року» (2005, 2006, 2007, 2008 рр.) та «Магазин годинників року» (2004, 2005, 2006 рр.);
• ГК «ФОКСТРОТ» — переможець Міжнародного Академічного рейтингу «Золота Фортуна» (2005р.);
• ГК «ФОКСТРОТ» — переможець конкурсу-рейтингу «Бренд року України-2007» у номінаціях «Народне визнання» та «Бренд «Меценат»;
• ГК «ФОКСТРОТ» — переможець Національного конкурсу "Благодійник року—2007" в номінації "Національна бізнес-структура".
• "Лідер галузі-2008" у номінації «Роздрібна торгівля побутовими електротоварами, радіо- та телеапаратурою».
• ГК «ФОКСТРОТ» - володар
- медалі Лесі Українки за вагомий внесок у розвиток демократичних процесів у державі;
- почесного знаку Фонду суспільного визнання «За Добро»;
- титулу «Переможець конкурсу «Краще корпоративне видання України — 2007» Асоціації Корпоративних Медіа України.
Контактна особа:
прес-секретар
управляючої компанії ГКФ
Алевтина Белецька
8 (044) 247—70—15

Похожие пресс-релизы