pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Харкові відкрився перший у Східній Європі бізнес-сервіс центр компанії «Anheuser-Busch InBev»

У грудні 2008 року на Харківському відділенні ВАТ «САН ІнБев Україна» відбулося офіційне відкриття першого бізнес-сервіс центру у Східній Європі.

Бізнес-сервіс центр у Харкові як внутрішній підрозділ компанії, призначений для оптимізації бізнес-процесів. Він відповідає за концентрацію, стандартизацію та централізацію бізнес-функцій, підвищення фінансової дисципліни та контроль за витратами. Як результат - компанія отримає додаткові ресурси для інвестування у першочергові завдання розвитку бізнесу, передавши всі рутинні процеси до компетенції бізнес-центру.

Під час огляду потенційних місць розташування бізнес-центру в Східній Європі фігурували Київ, Чернігів, Харків, а також російські Омськ, Клин та Волгоград. За результатами бізнес-кейсу найбільш економічно вигідним, із розгалуженою інфраструктурою, виявився Харків.

На церемонії відкриття були присутні директор IBS CEE (Інформаційний бізнес-сервіс Центральної і Східної Європи) Anheuser-Busch InBev - Пауло Пеллон, команда проекту BSC (бізнес-сервіс центр) під керівництвом директора спеціальних проектів компанії Anheuser-Busch InBev - Філіпа Франко, генеральний директор ВАТ «САН ІнБев Україна» - Людмила Наконечна, дирекція Харківського відділення ВАТ «САН ІнБев Україна» та співробітники компанії.

За словами Людмили Наконечної, генерального директора ВАТ «САН ІнБев Україна»: «Відкриття бізнес-сервіс центру в Харкові є знаковою подією для нас. Це допоможе працівникам компанії постійно вдосконалювати себе, підвищуючи ефективність ведення бізнесу компанії та забезпечуючи високий рівень задоволеності споживачів та клієнтів компанії».

Головний бухгалтер ВАТ «САН ІнБев Україна» Валентина Савченко зазначає, що «Створення бізнес-центру дозволить нам покращити фінансову дисципліну в компаніі та підвищить ефективність використання активів підприємства. Це, в свою чергу, надасть можливість оптимізувати низку фінансових процесів».

Лідер фінансового напрямку в проекті по створенню бізнес-сервіс центру в Східній Європі компанії, Любов Цимбал додала, що «Створення бізнес-центру в Східній Європі – це наступний крок компанії на шляху досягнення своєї мети, стати «найкращою пивною компанією у кращому світі».

Бізнес-центри компанії Anheuser-Busch InBev функціонують по всьому світі: у Празі та Будапешті обслуговують Західну Європу, в Сеулі обслуговує Корею, в Буенос-Айресі - Південну та Латинську Америку. Всього в компанії Anheuser-Busch InBev створено 6 зональних бізнес-центрів.

Похожие пресс-релизы