pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Тернополі відкривається перший гіпермаркет мережі «FoxMart»

Новий гіпермаркет побутової техніки та електроніки «FoxMart» з'явиться в Тернополі. Урочисте відкриття триватиме з 8 по 11 липня. Об’єкт знаходиться за адресою: вул. Текстильна, 28Ч. Магазин розташовується на 2-му поверсі торгово-розважального центру «Подоляни».
Це не тільки перший гіпермаркет мережі «FoxMart» у Тернополі, а ще й найбільший магазин побутової техніки та електроніки в місті, торгівельна площа якого складає 1 668 кв.м.
Для зручності покупців біля центру «Подоляни» працює безкоштовна парковка на 1500 машино-місць.
У новому гіпермаркеті представлений асортиментний ряд з 25 країн світу Кількість постачальників побутової техніки нараховує понад 160 партнерів, котрі представляють 852 торгові марки.
Саме в торгівельній залі покупці мають змогу протестувати роботу ігрових приставок та домашніх кінотеатрів у спеціально обладнаних гейм-зонах та на Hi-Fi «острівках».
Традиційно мережа «FoxMart» не просто відкриває нові магазини, а святкує відкриття разом із покупцями. Унікально низькі ціни на широкий асортимент техніки, приємні подарунки для перших покупців, призи переможцям розіграшів – яскравий доказ девізу: «FoxMart – Гігант техніки! Гігант можливостей! Гарант мізерних цін!»
А тим, хто планує зробити більш серйозне придбання техніки, «FoxMart» спільно з банками-партнерами надає можливість скористатися 0%-кредитом.
Як і в інших гіпермаркетах мережі, у новому магазині будуть діяти додаткові знижки для власників карток сім’ї ресторанів «Козирна карта».

Довідка про мережу:
Мережа гіпермаркетів «FoxMart» розпочала діяльність 2005 року й сьогодні нараховує 37 об’єктів в Україні та Молдові. Це найбільші магазини побутової електроніки в Україні. Гігантські торгівельні об’єкти «FoxMart» розташовуються на площах від 1300 м2 до 7000.
На постійній основі в кожному магазині мережі діє «Програма захисту мізерних цін», котра гарантує повернення 150% різниці, якщо клієнт знайде аналогічний продукт дешевше в іншій роздрібній мережі.

Похожие пресс-релизы