pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Фірмовий салон-магазин Miele відкривається у Львові

9 липня 2010 року у львівському торговому центрі King Cross Leopolis почне роботу перший фірмовий салон-магазин побутової техніки Miele.

Компанія "Модуль - Стиль", ексклюзивний представник торгової марки Miele в Україні, відкриває четвертий з більш ніж десяти запланованих фірмових салонів-магазинів преміум-класу.

У львівському салоні-магазині Miele будуть виставлені: варильні поверхні, духові шафи, кофемашини, посудомийні машини, пилососи, пральні машини, сушильні машини, холодильники Miele.

На площі 76 квадратних метрів будуть представлені в цілому близько 60 одиниць техніки, що розташовується окремо та вбудовуваної побутової техніки.

Усі побутові прилади Miele будуть підключені і готові до демонстраційної роботи, допомагаючи цінителям цієї торгової марки приймати саме зважене рішення.

До кінця літа планується відкриття також презентаційного сайту регіональної мережі салонів-магазинів Міле - www.mieleshop.com.ua

--
Інформація про компанію Miele

Компанія Miele була створена в Німеччині в 1899 році Карлом Міле і Райнхардом Цинканном.
Сьогодні Miele - єдиний бренд побутової техніки преміум-класу, який представлений на усіх континентах.
Продажі Miele в Німеччині становлять 29%, інша ж техніка експортується за рубіж.
Цінителі побутової техніки Miele добре знають, що виробник і його партнери друге століття виправдовують свій девіз, прагнучи бути "Все краще і краще".

Інформація про компанію "Модуль - Стиль"

Оптовий постачальник техніки, що встановлюється окремо та вбудовуваної побутової техніки, а також аксесуарів для кухні декількох торгових марок, у тому числі Miele.
Працює на території України з 2008 року.

Похожие пресс-релизы