pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Лідер російського меблевого ринку відкрив свій перший магазин в Україні

У Києві відкрився перший салон найбільшого російського виробника та постачальника офісних меблів – Компанії «ФЕЛІКС». Перший магазин «Світ офісних меблів» розташований за адресою: проспект 40-річчя Жовтня, 68 і обіймає два поверхи загальною площею 330 кв. м.
Торгівельно-виробнича Компанія «ФЕЛІКС» на сьогодні є єдиним брендом національного рівня на ринку офісних меблів Росії: частка компанії складає 28% від загального обсягу продажу офісних меблів РФ та становить 40% в сегменті офісних меблів з ДСП, МДФ та дерева.
На двох власних фабриках Компанія «ФЕЛІКС» виробляє офісні меблі та меблі для готелів, меблі для учбових та дошкільних закладів, меблі для дому, а також меблі за індивідуальними проектами. Загалом, більше 40 ліній меблів знаходяться в серійному виробництві, а його обсяг складає більше 10 000 одиниць продукції на місяць. На виробництві використовується сучасне деревообробне обладнання, що не має аналогів у Росії. Воно було розроблено та встановлено спеціально для Компанії «ФЕЛІКС» міжнародними постачальниками BIESSE-S.p.A (Італія) та ІМА (Німеччина). Компанія пройшла сертифікацію відповідності системи менеджменту якості міжнародним стандартам ISO в галузі проектування, розробки, виробництва, монтажу та обслуговування меблів.
Окрім того, Компанія «ФЕЛІКС» визнана найбільшим постачальником офісних меблів у Росії. Загалом, в її асортименті представлено понад 100 000 найменувань меблів та аксесуарів. Торгівельна мережа нараховує більше 60 фірмових салонів «Світ офісних меблів» у Москві, Санкт-Петербурзі, регіонах Росії та ближньому зарубіжжі загальною площею більше 30 000 м2, 11 салонів ТМ «Європа», в яких представлені домашні меблі власного виробництва та Інтернет-магазин. З Компанією співпрацюють понад 450 дилерів у 100 містах РФ та країнах ближнього та дальнього зарубіжжя.
Асортиментний ряд київського магазину представлений офісними меблями для персоналу, директорськими кабінетами, офісними перегородками, м’якими меблями, кріслами, стільцями, а також сейфами, металевими шафами та багатьма іншими супутніми товарами, загалом – більше ста найменувань. Корпусні меблі – меблі для персоналу та директорські кабінети – власного виробництва. Усі супутні товари – від відомих українських виробників. До того ж, Компанія надає повний перелік послуг післяпродажного обслуговування. Служба сервісу Компанії «ФЕЛІКС» не має аналогів ні в одній профільній фірмі.
Для виходу на ринок України було створено компанію «ФЕЛІКС-Київ», яка ставить перед собою мету зайняти провідні позиції на українському меблевому ринку. У найближчих планах Компанії відкриття фірмових магазинів «ФЕЛІКС» у Харкові, Донецьку, Дніпропетровську та інших обласних центрах України. Компанія планує впроваджувати м’яку політику освоєння українського меблевого ринку оскільки вважає, що здорова конкуренція – це стимул до розвитку та пошуку нових рішень, а в чесному творчому та діловому суперництві народжуються нові ідеї, нові стратегії та нові лідери.

www.felix.ua

Похожие пресс-релизы