pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Перше авто продано через сайт компанії АВТОМОБІЛЬНІ АУКЦІОНИ!

Мабуть, всі пам’ятають Перший Автомобільний Аукціон, котрий організувала та успішно провела компанія «Автомобільні Аукціони» на території Експоцентру – результати просто вражали: менше, ніж за 3 години 22 автомобілі знайшли своїх нових власників, та стільки ж людей вирішили свою проблему з банком. Того ж дня було офіційно запущено Інтернет-сайт компанії, де в подальшому і велися торги в режимі он-лайн.
Менше ніж за місяць на сайті побувало більше 65 000 відвідувачів, з них вже 1800 – авторизованих! Це чудовий результат і він нарешті дав свої плоди – 25 березня продано перше авто!

Щасливим власником автомобіля CHEVROLET Lacetti (2006 р. в.) став киянин Олександр Мойсеєнко

CHEVROLET Lacetti (2006 р. в.)

Стартова ціна автівки на сайті була 32 850 грн, але в результаті запеклих торгів ціна виросла, та Олександрові вдалося купити авто за бліц-ціною: 44500 грн.

Першим проданим лотом став Лот № 93!

Вітаємо Олександра з перемогою та вдалою покупкою!

Після оформлення всіх формальностей нам вдалося поспілкуватися з першим покупцем та дізнатися про все з «перших вуст». Виявляється, Олександр полював за автівкою вже давно, спочатку відвідав Перший Автомобільний Аукціон на ВДНГ, придивляючись до виставлених лотів, але на офф-лайн аукціоні нічого не придбав – розглядав інші варіанти. А на сайті знайшов саме те, що шукав.
«Вважаю, що продаж та покупка авто через «Автомобільні Аукціони» - дуже зручний та комфортний спосіб придбання авто: адже кожна машина проходить тут, на Терміналі передпродажну підготовку, отже можна не хвилюватися за якість та немає відчуття покупки «кота в мішку». Я вже порадив декільком своїм друзям скористатися даною послугою та відвідати сайт».
Тож запрошуємо всіх бажаючих відвідати наш сайт: можливо авто вашої мрії чекає вас саме там!
Адже кваліфікований та освічений штат працівників, сучасне обладнання Терміналу, відкритість компанії у наданні інформації щодо технічного стану автомобіля забезпечують новий стандарт продажу автомобілів з пробігом в Україні.
Якщо у вас ще залишилися питання, або вам потрібна будь-яка додаткова інформація стосовно Автомобільного Аукціону, звертайтеся, будь-ласка, до прес-служби: Марина Соловйова: (8044) 355 0717, 8095 501 89 88, [email protected] або Анастасія Шеліга: (8044) 531 99 09, 8067 799 29 88.

Довідка про компанію: ТОВ «Автомобільні Аукціони» створене в 2008 році. Основна місія компанії – створення найкращих умов для купівлі-продажу вживаних авто в Україні. Компанія має в своєму розпорядженні унікальний для України Термінал (заг. площею 33 га), здатний розмістити до 12 тисяч автомобілів одночасно. Термінал асфальтований, освітлений, обладнаний охоронними системами та відеоспостереженням. Таким чином, ми забезпечуємо відповідальне зберігання і передпродажну підготовку автомобілів, парк автовозів і команду професіоналів, здатну обслуговувати сотні авто щодня.
В умовах кризи «Автомобільні Аукціони», в першу чергу, є надзвичайно вигідним та оптимальним рішенням проблеми для тих, хто вимушений повернути авто банкам через неможливость погашення кредиту. Завдяки співпраці з банками та здатності швидко і професійно вирішувати питання оформлення відповідних документів, доставки, зберігання і передпродажної підготовки автомобілів, ми гарантуємо швидкий та абсолютно прозорий продаж автомобіля за найвижчою ціною (аукціони проводяться лише на підвищення), що повністю відповідає як інтересам банку, так і інтересам колишнього власника.

www.autoauction.in.ua

Похожие пресс-релизы