pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відзначаючи 100 років від дати створення свого першого йогурту, Danone відкриває доступ до колекції з 1800 штамів

Відзначаючи 100 років від дати створення свого першого йогурту, компанія Danone відкрила свою колекцію з 1800 штамів для дослідницьких цілей. Ця ініціатива отримала підтримку Інституту Пастера.

Науковій спільноті з усього світу Danone відкрила свою колекцію з 1600 штамів, що зберігаються в Дослідницько-інноваційному центрі Університету Париж-Сакле. А також 193 штами лакто- і біфідобактерій, що зберігаються в Національній колекції культур мікроорганізмів центру Інституту Пастера.

Це рішення відповідає зобов’язанню Danone сприяти відкритості в науці, обміну і розвитку знань через співпрацю. Ця ініціатива також відповідає Цілям 2030, які визначають напрямки діяльності компанії по всьому світу.

Ініціатива була підтримана Інститутом Пастера – провідним дослідницьким центром з 32-ма інститутами по всьому світу, який було засновано Луї Пастером у 1887 році.

Перший йогурт Danone було виготовлено в 1919 році Ісааком Карассо. Ісаак надихнувся дослідженнями імунолога Іллі Мечникова, проведеними в Інституті Пастера, щодо ролі ферментів для кишечника і загального стану здоров'я. Вражений від кількості іспанських дітей, які страждали від дисбактеріозу і кишкових інфекцій, Ісаак почав виготовляти і продавати йогурти, що містять лактобактерії. За 100 років наукових досліджень та співпраці з вченими Danone зібрала свою велику колекцію генетично різноманітних бактеріальних штамів.

Лактобактерії та біфідобактерії – це особливі мікроорганізми, які, серед іншого, використовуються у виробництві йогуртів та інших кисломолочних продуктів. Потенціал використання цих ферментів освоєний не повною мірою. Вони можуть допомогти впоратися з цілим рядом проблем в соціальній сфері, сфері охорони здоров’я та екології:
o урізноманітнювати вибір натуральних ферментованих продуктів харчування та розробляти молочні продукти з більш високою поживною цінністю;
o сприяти скороченню масштабів застосування антибіотиків і зниженню резистентності до антибіотиків у тварин і людей;
o розробці більш легких методів застосування ліків та вакцин для людей.

Похожие пресс-релизы