pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

"Перша ластівка" с. Джурів запрошує

В Снятинському селі Джурів 6-8 травня 2010 року відбудеться VII Всеукраїнський турнір з Вільної Боротьби "Перша ластівка" - повідомили www.briz.if.ua в сільраді села.

Організатори турніру: джурівський борцівський спортивний клуб "Ластівка", Джурівська сільська рада, Снятинська ДЮСШ "Колос" та Федерація вільної боротьби Івано-Франківської області.

Турнір відбуватиметься за активної підтримки Ярослава Германа та компанії "RemixBud".

Програма змагань:

6 травня - зважування учасників змагань,

Попередні сутички та фінали відбуватимуться 7 та 8 травня, початок о 9.00.

Турнір проводиться в приміщенні спортивного залу Джурівського СБК.

Сайт Джурівського СБК http://1lastivka.at.ua

Історія клубу:

В 2000 році в селі започаткувала Снятинська ДЮСШ ФСТ «КОЛОС». Відкрито відділення вільної боротьби. Налагоджувалися контакти з тренерами сусідніх районів, областей України. Зміцнювалася матеріальна база.

Різними шляхами та способами вірішувалося питання закуплення борцівських матів, борцівських покривал. І знову на перше місце в роботі вийшло питання пошуку однодумців. На сесії сільської Ради в Джурові позитивно вирішується питання про здачу в оренду борцям великого спортивного залу. Зал потребував капітального ремонту, зал не обігрівався теплом, в залі не було води. На сесії селищної Ради Заболотова приймається рішення про надання приміщення для занять борців при дитячому садку.

Тренери, батьки, учні старших груп перекваліфікувалися в будівельників різних спеціальностей. Але і цього було мало. Гроші, при тому великі – вирішували багато. Основну частину грошових вливань взяв на себе власник компанії REMIXBUD – Ярослав Герман. Також нашими спонсорами є приватні підприємці: Богдан Білейчук, Олександр Ферлей, Ярослав Джелеп, директор МП «Томаш» – Володимир Томаш, директор «Вектор-49» – Михайло Блясецький, Володимир та Роман Шувальські – засновники фірми «ЗАХІД».

І так гуртом: спонсори, керівництво села та району, батьки, тренери, діти зуміли запустити в дію два спортивні борцівські зали. Діє опалення, працює душ, стоять стаціонарно три килими, діють тренажерні і нестандартні обладнання. Проте тренування борців не припинялося. Хлопчики ставали юнаками, виборювали визнання тренеру, спортивній школі, селу, району, області.

Похожие пресс-релизы