pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Перший всеукраїнський круглий стіл ВМГО "Покоління сильних"

5 червня у Києві відбувся перший всеукраїнський круглий стіл ВМГО "Покоління сильних".
Тематикою зустрічі були питання екології.

Були запрошені ряд експертів, науковців, представників екологічних організацій, ЦА "Покоління сильних" та координатори молодіжних експертних комітетів регіональних представництв ВМГО.

Присутні представники регіональних МЕК показали глибоке знання свої локальних екологічних проблем і протягом 6 годин обговорювали з експертами шляхи вирішення проблем та методи боротьби з екологічними варварами.

Голова ВМГО "Покоління сильних" Олег Катерняк повідомив усіх присутніх про всеукраїнську Еко-вечірку, яку "Покоління сильних" планує провести у липні, а керівник київського осередку Роман Дзиговський повідомив про ініціативу висадження Молодіжної алеї, де кожна запрошена нами молодіжна громадська організація зможе посадити дерево, що планується до Дня молоді 28 червня у Києві.

Координатор МЕР з питань екології Дмитро Сподарець подякував учасникам за активну роботу, пообіцяв активно залучати усіх присутніх до подальшої плідної роботи та запросив усіх підписати документ про співпрацю, що й було схвалено усіма присутніми.

Похожие пресс-релизы