pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Всеукраїнський конкурс "Молодь тестує якість" визначив кращих юних експертів з якості

6 червня у Києві відзначили школярів, що перемогли у Всеукраїнському конкурсі з молодіжного споживчого тестування «Молодь тестує якість». Школярі 7-11 класів самостійно обирали сферу дослідження і аналізували якість товару або послуги за власноруч розробленою методикою. Із 170 авторських та групових робіт, члени журі відібрали 10 найкращих, а 3 дослідження юних експертів з якості отримали відзнаку партнерів конкурсу – торгівельної мережі «Фокстрот.Техніка для дому» в спеціальній номінації «За споживчу вимогливість».
Найбільш популярними темами конкурсних робіт стали послуги супермаркетів, побутова техніка, молоко та молочні продукти, солодощі, транспортні та туристичні послуги, якість послуг мобільних операторів, інтернет-провайдерів. Також діти тестували косметичні вироби, засоби гігієни, шкільний зошит та рюкзак; свої улюблені продукти - чіпси, солодкі газовані напої, жуйки, і навіть досліджували послуги, що демонструють готовність України до чемпіонату «ЄВРО - 2012».
Автори найкращих 10 робіт отримали почесні дипломи та подарункові сертифікати на покупку техніки в мережі супермаркетів «Фокстрот. Техніка для дому». Також призи від «Фокстроту» вибороли 3 автори кращих досліджень в номінації «За споживчу вимогливість». Це робота восьмикласниці Тетяни Стефанишин з Івано-Франківщини «Диво на кухні» – дослідження роботи міксерів різних виробників. Дві інші симпатії тісно пов’язані із власною стратегією розвитку Групи компаній «Фокстрот» в рамках корпоративної соціальної відповідальності і стосуються теми екології та збереження енергоресурсів. Це дослідження 11-класниці Тетяни Рашевської із Запоріжжя «Економіка використання енергозберігаючих ламп», а також робота «Ми – зелені туристи» Софії Лущевської, учениці 8 класу із Рівненської області. Софія описує причини відсутності «зелених» садиб на Рівненщині. За актуальність теми, позитивний підхід та грунтовні знання, окрім подарунку, дівчина отримала на майбутнє побажання гарних перспектив в розвитку власного бізнесу у сфері сільського «зеленого туризму».
- Роботи, які ми відзначили в номінації «За споживчу вимогливість», є надзвичайно актуальними для підвищення рівня культури споживання українців. А завдяки таким юним критичним споживачам ми все ближче і ближче до європейських стандартів, - зазначила спеціаліст зі зв‘язків із громадськістю та пресою Управляючої компанії Групи компаній «Фокстрот» Ольга Голинська і презентувала присутнім педагогам новий соціальний проект бізнесу – мультфільм для дітей «Фокс і Трот спішать на поміч» про правила безпечної поведінки. Отож Фокс і Трот відправились у регіони, де їх із задоволенням тестуватимуть у шкільних таборах юні, і ще не зовсім критичні споживачі, а заодно вивчатимуть правила безпеки!

Довідка про компанію:
Торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером на ринку України в сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки. Перший магазин торгівельної мережі був відкритий в 1994 році, і за станом на 01.06.2012р. в Україні нараховується 225 супермаркетів «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 102 обласних і районних центрах України, при цьому їх загальна торгова площа складає близько 200 000 кв.м. Згідно рейтингу, складеного аудиторською компанією Deloitte & Touche*, торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. Обсяг продажів мережі за 2010 календарний рік склав більше 6.8 мільярдів гривень. З 2010 року торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics»** - найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи.
*Делойт енд Туш
**Євронікс

Похожие пресс-релизы