pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

AIESEC Україна організувала всеукраїнський форум «Молодь для суспільства: Твої дії мають значення»

9-13 грудня в Донецьку пройшов перший всеукраїнський форум громадських організацій та представників бізнес-сектору «Молодь для суспільства: Твої дії мають значення». Ініціатором зустрічі виступила міжнародна молодіжна асоціація «AIESEC Україна».
6 міжнародних та всеукраїнських організацій, а також 2 представники бізнесу ділилися своїм досвідом з питань екології, енергозбереження, соціальної відповідальності, здоров’я нації та успіхом власних проектів. Зі сторони слухачів було 150 учасників асоціації AIESEC Україна, які приїхали з усіх куточків країни. Зокрема партнерами форуму стали: Волонтери від ООН, які розповіли про рух корпоративного волонтеризму, Всесвітній Фонд Природи, що презентували свої проекти та приклади проведення екологічних заходів, Червоний Хрест, темою якого була робота із суспільством в напрямку соціальної відповідальності. Пласт та громадська кампанія «Новий Громадянин» поділилися своїм досвідом організації ініціатив по активізації громади. Також на ура аудиторія сприйняла інформацію від компанії ДТЕК, котрі розповіли про підготовку та організацію соціально-відповідальних заходів для суспільства. Компанія Індустріальний Союз Донбасу розповіли про свій досвід втілення екологічних проектів на власних підприємствах. Родзинкою форуму стало пряме включення з Копенгагену, де проходить Міжнародний саміт від ООН по збереженню природи, представника Української Громади, яка розповіла про обстановку та про що вже було домовлено на той момент між лідерами країн світу.
Протягом наступних трьох днів, опісля закінчення форуму, відбулася конференція для представників організації AIESEC під назвою «Нові Горизонти», де її учасники отримали знання по проектному менеджменту з метою створення та організації проектів спільно із партнерами форуму. «Метою форуму та конференції – є об’єднання ресурсів неурядових організацій та бізнесу, популяризація громадської активності, збільшення позитивного впливу через проекти, а також створення міцної бази розвитку суспільства», - коментувала президент AIESEC України Михайлюк Тетяна.
AIESEC - це міжнародна молодіжна організація, що представлена в більш як 100 країнах світу та учасниками якої є майже 40 000 молодих людей, які мають можливість розвивати власний потенціал з метою позитивного впливу на суспільство.

Похожие пресс-релизы