pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

PR-бюро «Дієслово» організувало прес-конференцію Всеукраїнської соціальної ініціативи «60+ Кардіо»

28 вересня в прес-залі УНІАН відбулася прес-конференція, присвячена презентації Всеукраїнської соціальної ініціативи «60+ Кардіо» представникам ЗМІ та спільноті. У прес-конференції взяли участь: заступник міністра охорони здоров’я України, заступник Голови Місії Посольства Швейцарії в Україні, профільні медичні спеціалісти (представники МОЗ, професори, заслужені лікарі України), представники всеукраїнської громадської організації та фармацевтичної компанії, одного зі світових лідерів виробництва генеричних препаратів.
В рамках PR-підтримки ініціативи, «Дієслово» забезпечило організацію та проведення заходу, повний цикл роботи зі ЗМІ (запрошення, робота під час заходу, пост-PR супровід).

Всеукраїнська соціальна ініціатива «60+ Кардіо» була започаткована Всеукраїнською Асоціацією превентивної та антиейджинг медицини за підтримки компанії Sandoz, як одного зі світових лідерів виробництва генеричних препаратів, а також медичної громадськості з метою привернути увагу громадськості, лікарів, держави до проблеми ССЗ, як основної проблеми смертності серед пацієнтів похилого віку.

Всеукраїнська ініціатива спрямована на практичне вирішення питання «Як збільшити тривалість життя в Україні та поліпшити його якість?». Ініціатива «60+ Кардіо» має за мету покращення профілактики та лікування серцево-судинних захворювань у людей похилого віку, а відтак подовження життя громадян України, поліпшення його якості.
План дій ініціативи «60+ Кардіо» передбачає просвітницьку роботу з громадськістю, пацієнтами, а також підтримку навчальних та науково-практичних програм для лікарів. Зокрема:
• Проведення регіональних школ для лікарів «60+ кардіо»;
• Відкриття інформаційних кабінетів «60+ кардіо для пацієнтів»;
• Створення й розповсюдження спеціальних матеріалів, зокрема, розробка довідника для літніх людей з розгорнутою інформацією про всі необхідні заходи для запобігання, профілактики та лікування ССЗ.
Вплив на спосіб життя пацієнтів, а саме – боротьба з палінням, достатня фізична активність, принципи здорового харчування – це обов’язкові умови профілактики та лікування ССЗ.

Про компанію:

Компанія Сандоз – є однією із підрозділів групи «Новартіс» і другою у світі за величиною генеричною фармацевтичною компанією, яка пропонує широкий спектр високоякісних, доступних за ціною ліків, що втратили право на патентний захист. Сандоз – № 1 у світі серед таких напрямків, як біоаналоги, генеричні ін'єкційні лікарські препарати, офтальмологічні препарати, дерматологічні препарати та антибіотики. Портфель компанії нараховує понад 1000 найменувань лікарських засобів. Сандоз продає свою продукцію в 140 країнах світу. Основні продуктові групи: антибіотики, препарати для лікування розладів центральної нервової системи, препарати для лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, препарати для лікування захворювань серцево-судинної системи, гормональна терапія. Сандоз розробляє, виробляє та пропонує широкий асортимент генеричних препаратів разом із фармацевтичними і біотехнологічно активними речовинами та антибактеріальними препаратами. На додаток до стрімкого зростання, яке продемонструвала компанія за останні роки, Сандоз придбала наступні компанії: Lek (Словенія), Sabex (Канада), Hexal (Німеччина), Eon Labs (США), EBEWE Pharma (Австрія), Oriel Therapeutics (США), Fougera Pharmaceuticals (США). У 2011 році штат компанії Сандоз налічував майже 24000 співробітників у всьому світі. Обсяг продажів Сандоз у 2011 році склав 9,5 млрд USD.

Асоціація превентивної та антиейджинг медицини – Всеукраїнська громадська організація «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» заснована в 2008 році. Від самого початку організацію очолює Голова Правління ВГО «Асоціації превентивної та антиейджинг медицини», доктор медичних наук, професор Ольга Миколаївна Барна.

PR-бюро «Дієслово» було створено в 2008 р. на базі PR-департаменту «Бюро Маркетингових Технологій». Серед основних напрямків роботи PR-бюро: розробка та реалізація PR-кампаній, організація прес-заходів, побудова системних комунікацій з медіа, антикризове PR-реагування.

Похожие пресс-релизы