pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Олександр Літус прийняв участь у прес-конференції на тему: «Як відпочити та не зашкодити здоров’ю: поради лікарів»

10 липня 2012 року у приміщенні МОЗ України відбулась прес-конференція на тему: «Як відпочити та не зашкодити здоров’ю: поради лікарів» за участю представників МОЗ України.
Поради і рекомендації про те, як зберегти українцям здоров’я в літній період давали: директор Департаменту лікувально-профілактичної допомоги МОЗ України Микола Хобзей, Головний дерматолог МОЗ України Олександр Літус, Головний комбустіолог МОЗ України Георгій Козинець та Головний дієтолог МОЗ України Олег Швець.
Спеціалістами МОЗ України були надані рекомендації, щодо профілактики ушкоджень шкіри в літній період та боротьби з наслідками негативного впливу таких факторів, як спека та інтенсивне сонячне проміння.
Були розглянуті такі важливі питання, як:
a) Як правильно засмагати аби не зашкодити здоров’ю;
b) що потрібно знати про харчування та акліматизацію, відпочиваючи за кордоном;
c) сонячні та теплові удари: як уберегтися, та перша допомога.
За словами Головного дерматовенеролога МОЗ України Олександр Літуса, для того, щоб зберігати шкіру здоровою та захищеною від негативного впливу навколишнього середовища, треба дотримуватися наступних рекомендацій:
1. Не бажано перебувати на пляжі в період з 10 до 16 години;
2. Категорично не заклеювати родимки пластиром;
3. Регулярно проводити самостійний огляд шкіри з метою виявлення підозрілих новоутворень шкіри;
4. Відмовитися від відвідування соляріїв;
5. Використовувати сонцезахисні засоби в період перебування на сонці;
Окрім порад та рекомендацій щодо літа представники МОЗ України оголосили результати Всеукраїнського місяця діагностування на раки шкіри, що тривав впродовж травня 2012 року. В межах вищезазначеного терміну у 790 дерматовенерологічних установах всієї України на предмет наявності раків шкіри було оглянуто та продіагностовано більш ніж 350 тисяч українців, що піклуються про власне здоров’я та здоров’я рідних та близьких.
«Результати Всеукраїнського місяця діагностування на раки шкіри яскраво продемонстрували розміри та обсяг проблеми, що стоїть перед нами. Отримана інформація буде використана у розробці заходів по подальшому запобіганню, діагностуванню та лікуванню ракових захворювань шкіри. Також, не зважаючи на закінчення місяця діагностування, ми закликаємо всіх українців проводити регулярні обстеження і нагадуємо, що наше здоров’я знаходиться в наших руках доки ми пам’ятаємо про профілактику та вчасне звертання до спеціалістів. На ранніх стадіях раки шкіри в своїй більшості виліковні, чого не можна сказати про запущені випадки цих захворювань» - зазначив Головний дерматовенеролог МОЗ України Олександр Літус

Нагадаємо, що Всеукраїнський місяць боротьби з раком шкіри був підтриманий Віце-прем’єр - міністром України, Міністром охорони здоров’я Раїсою Василівною Богатирьовою, та президентом української медичної академії Андрієм Михайловичем Сердюком.

www.moz-derm.org.ua

Похожие пресс-релизы