pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія "Данфосс ТОВ" взяла участь у V Всеукраїнському форумі ОСББ

V Всеукраїнський форум ОСББ довів, що енергозбереження сьогодні є одною з найважливіших тем, і суспільство готово змінюватися в умовах цього.

Наприкінці жовтня у Львові традиційно відбувся Всеукраїнський форум ОСББ. Цього року від був самим масовим і зібрав не лише понад 200 голів ОСББ та управлінських компаній, але й представників місцевої влади, міжнародних організацій та експертів у галузі житлово-комунального господарства.

Найактуальнішому питанню – проблемі енергозбереження – було присвячено три панельні дискусії, на яких обговорювали останні новини житлово-комунального господарства країни, зокрема реформи, тарифи та енергоефективність, програми фінансування енергоощадних заходів та практичний досвід їхнього впровадження у багатоквартирних будинках.

Андрій Берестян, директор з продажу та маркетингу "Данфосс ТОВ" виступив перед учасниками з доповіддю "Термомодернізація житлового будинку" (http://www.city-institute.org/index.php?option=com_content&view=article&...), яка була сприйнята аудиторією з увагою. Андрій так прокоментував свій виступ: "Сьогодні ми бачимо велику зацікавленість та потребу в енергозберігаючих технологіях і розуміємо, що реалізація термомодернізації будівель – в руках ОСББ. I наше завдання – допомогти ОСББ правильно провести модернізацію своїх будинків. Наразі ми маємо не лише обладнання, але й європейський і український досвід реалізації таких проектів, який доводить, що цілком можливо економити 40-60% теплової енергії, і окупити інвестиції за 5-7 років".

Керівник житлово-комунальних програм громадської мережі "Опора" Тетяна Бойко зауважила: "Питання енергетичної незалежності є питанням національної безпеки. Саме житловий сектор дає змогу заощаджувати 40-60% енергоресурсів… Ми можемо бачити, що "спасіння потопаючих – справа рук самих потопаючих", тому нам потрібно об’єднуватись, щоб зробити Україну енергонезалежною".

Форум також показав що існуюча законодавча база не дає ОСББ розгорнути активну діяльність, проте самі керівники ОСББ та управляючих компаній готові стати тою силою, яка здатна зрушити цю ситуацію з мертвої точки.

Довідка:
Компанія "Данфосс ТОВ" (Україна) є українським підприємством з 100% іноземним капіталом. Вона створена у 1997 році і реалізує продукцію датського концерну Danfoss A/S – світового лідера в області енергозбереження. Danfoss пропонує енергозберігаюче обладнання для обліку та регулювання енергоспоживання, а також холодильне обладнання і автоматику для комерційного і промислового застосування.

Контакти:
[email protected]
www.heating.danfoss.ua
Тел.: +38 044 461 87 02

Похожие пресс-релизы