ВГО «Захисту прав споживачів фінансових послуг» взяла участь у нараді з питань обговорення законопроекту

22 липня представники Всеукраїнської громадської організації «Захисту прав споживачів фінансових послуг» взяли участь у нараді з питань обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України (щодо захисту прав кредиторів)» під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Тігіпка С.Л.

На нараді були також присутніми представники: Міжнародного валютного фонду в Україні, Національного банку України, Міністерства фінансів, Міністерства юстиції, Асоціації українських банків, ради підприємців при Кабінеті Міністрів України.

Доопрацювання та вдосконалення законопроекту здійснюється з метою відновлення кредитування юридичних та фізичних осіб.

Для інформації:

ВГО «Захисту прав споживачів фінансових послуг» - некомерційна структура, яка надає безкоштовні юридичні консультації споживачам фінансових послуг.

Президент організації – Руслан Демчак.

Спеціаліст зі зв'язків з громадськістю, Бенцлер Юлія Тел. 501 01 87 [email protected]