pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ВГО «Захисту прав споживачів фінансових послуг» виступило на захисті громадян

8 квітня ВГО «Захисту прав споживачів фінансових послуг» взяло участь у громадському обговоренні проекту Закону України „Про внесення змін до Закону України „Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг” (щодо заборони провадження діяльності з надання фінансових послуг, види яких не визначені законом по суті).

У зустрічі брали участь: перший заступник Голови Державної комісії по регулювання ринку фінансових послуг Андрій Литвин, старший юрист ВГО «Захисту прав споживачів фінансових послуг» Анатолій Соболевський, керівники компаній по наданню послуг «покупок в групах» та представники ЗМІ.

У ході зустрічі ВГО «Захисту прав споживачів фінансових послуг» виступило із категоричною заявою щодо необхідності заборони діяльності компаній «фінансової взаємодопомоги», що надають послуги «швидких кредитів» та «покупок в групах». Такі компанії по суті є шахрайськими і на сьогоднішній день взагалі не регулюються законом.

Задля одержання позики, в таких компаніях потрібно сплачувати «вступні» внески, після чого мова йде не про кредитування, а про отримання бажаного товару (переважно авто або квартири) в порядку розіграшу між учасниками умовних груп (хто туди входить і в якій кількості осіб – відомо тільки організаторам).

Наразі ВГО «Захисту прав споживачів фінансових послуг» готує ряд пропозицій по доповненню проекту Закону України „Про внесення змін до Закону України „Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг” (щодо заборони провадження діяльності з надання фінансових послуг, види яких не визначені законом по суті), що матимуть на меті посилення захисту прав споживачів у фінансовій сфері та регулювання діяльності вищезгаданих компаній.

Для інформації:
ВГО «Захисту прав споживачів фінансових послуг» - некомерційна структура, яка надає безкоштовні юридичні консультації споживачам фінансових послуг.

Президент організації - Руслан Демчак.

Директор організації - Бенцлер Юлія

Похожие пресс-релизы