pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

При ВГО «Захисту прав споживачів фінансових послуг» зареєстровано постійно діючий Третейський суд.

При Всеукраїнській громадській організації «Захисту прав споживачів фінансових послуг» зареєстровано постійно діючий Третейський суд (Свідоцтво №066 – т.с. від 09.08.2010).

Третейський суд створено з метою забезпечення справедливого, швидкого та ефективного розгляду спорів та примирення осіб, які до нього звертатимуться.

Третейський суд не ставить за мету одержання прибутків від своєї діяльності.

Основним завданням діяльності Третейского суду при ВГО є:
• Захист прав і охоронюваних законом інтересів фізичних осіб – споживачів фінансових послуг, юридичних осіб, об’єднань юридичних осіб, громадян-підприємців, а також фізичних осіб, які є сторонами третейського розгляду, шляхом розгляду і вирішення майнових та немайнових спорів між юридичними особами та/або громадянами-підприємцями чи фізичними особами;
• Сприяння покращенню якості фінансових послуг, що надаються фінансовими установами на території України;
• Підвищення правової культури споживачів фінансових послуг та юридичних осіб, що їх надають;
• Сприяння здійсненню юридичними особами та громадянами-підприємцями законної господарської, іншої економічної діяльності.

Постійно діючий Третейський суд при ВГО «Захисту прав споживачів фінансових послуг» може розглядати спори немайнового характеру, в тому числі ті, що виникають при укладенні, зміні або розірванні договорів, про визнання правочинів недійсними та інші спори немайнового характеру, що визначено у ЗУ «Про Третейські суди».

Для інформації:
ВГО «Захисту прав споживачів фінансових послуг» - некомерційна структура, яка надає безкоштовні юридичні консультації споживачам фінансових послуг.

Президент організації – Руслан Демчак.

www.vgo.com.ua

Похожие пресс-релизы