pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія "Данфосс ТОВ" взяла участь у міжнародному "круглому столі" з питань енергоефективності

Міжнародний "круглий стіл" на тему "Інвестиції в енергоефективність житлового сектору – європейський досвід взаємодії держави та бізнесу" у рамках соціально-інформаційного проекту "Від енергоефективності – до енергонезалежності" відбувся 19 листопада 2014 року в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ. Подія відбулась за підтримки Урядової ініціативи "Енергетична незалежність України".

У ході події виступив Віктор Пирков, заступник гендиректора з наукової роботи компанії "Данфосс ТОВ", член технічних комітетів з нормування та робочої групи з питань енергоефективності та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства при Мінрегіоні України.

Головні питання, що розглядалися під час роботи "круглого столу":
• Які механізми держава планує впровадити для залучення необхідних фінансових та матеріальних ресурсів?
• Чи готові міжнародні та українські фінансові установи інвестувати в українську енергоефективність з огляду на бізнес-клімат у країні?
• Чи витягне споживач на собі програму енергоефективності країни?

У ході дискусії Віктор Васильович Пирков зазначив: "Наразі в Україні ми маємо дуже багато різноманітних інженерних рішень щодо термомодернізації будівель, і кожен розробник твердить, що його рішення найкраще та дає найбільший ефект. Такі твердження обумовленні в першу чергу незнанням та невмінням розраховувати реальні показники ефективності того чи іншого рішення. Вихід – вчитися розуміти, рахувати та читати сучасні Європейські та Українські нормативні документи та стандарти, які дають чіткі настанови як саме розрахувати ефект від впровадження того чи іншого рішення".

Ініціатором та організатором круглого столу став будівельний портал bprice.ua при партнерстві компаній ТОВ і ІІ "Данфосс ТОВ", ТОВ з ІІ "Хенкель Баутехнік (Україна)", а також Конфедерації Будівельників України. Соорганізатором заходу виступив Центр дослідження енергетики України. Інформаційний партнер: газета "Бізнес".

Довідка:
Компанія "Данфосс ТОВ" (Україна) є українським підприємством з 100% іноземним капіталом. Вона створена у 1997 році і реалізує продукцію датського концерну Danfoss A/S – світового лідера в області енергозбереження. Danfoss пропонує енергозберігаюче обладнання для обліку та регулювання енергоспоживання, а також холодильне обладнання і автоматику для комерційного і промислового застосування.

Контакти:
[email protected]
www.heating.danfoss.ua
Тел.: +38 044 461 87 02

Похожие пресс-релизы