pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Студенти Інституту Реклами взяли участь у виставці REX-2010

28 вересня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулось відкриття чотирнадцятої міжнародної виставки реклами, маркетингу та мас-медіа REX-2010. Студенти Інституту Реклами заздалегідь підготувалися до урочистості – створили спеціальні костюми та подарунки зі щирими привітаннями для учасників і відвідувачів заходу. Не зважаючи на те, що така діяльність стала частиною рекламної кампанії Інституту, більшість відвідувачів сприймали все що відбувається, як жарт, у якому із задоволенням брали участь.

Багато років майбутні рекламісти та дизайнери приходять на виставку, щоб ознайомитися із новинками у світі реклами, відвідати семінари та круглі столи, завітати на конференції та взяти участь у святкуванні. Для студентів Інституту Реклами виставка REX – захід, обов’язковий для відвідування, адже всі випускники ВНЗ працюватимуть в рекламній галузі, отже слід заздалегідь познайомитися із її реаліями. До речі, цього року Інститут Реклами, так само як і REX, святкує чотирнадцятиріччя, протягом всіх цих років Інститут випускає спеціалістів: рекламістів, дизайнерів, спеціалістів з обліку та аудиту, які працюватимуть у рекламній сфері.

Студенти поділилися своїми враженнями від першого дня виставки та відмітили, що цьогорічна експозиція значно більша, ніж минулого року. Окрім того, програма заходу містить надзвичайно цікаві конференції та семінари за участю провідних фахівців галузі. Самі ж студенти у якості розваги запропонували всім присутнім «чарівну скриньку», яка містила цукерки із побажаннями, що стосувалися рекламної тематики і вражаючий одяг, створений із рекламних оголошень, журнальних статей, зразків друкованої реклами та багатьох інших засобів. Всі бажаючі могли сфотографуватися із моделями та власноруч переконатися у тому, що талановиті студенти ІР мають неабияку фантазію та надзвичайні акторські здібності. Студенти переконані, для REX-2011 вони вигадають щось ще оригінальніше, щоб здивувати публіку та справити враження на майбутніх колег.

Прес-центр Інституту Реклами

Похожие пресс-релизы