pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Інститут Реклами провів конференцію до Дня науки

20 травня вищий навчальний заклад Інститут Реклами провів VI студентсько-учнівську науково-практичну конференцію «Реклама і дизайн – наукові досягнення і перспективи розвитку» присвячену Дню науки. Цей захід став вже традиційним, як для викладачів, так і для студентів ІР, адже щорічно студенти інституту та учні 261 гімназії готують доповіді на основі найкращих науково-дослідних робіт, і презентують їх саме напередодні свята. Цього року студентські виступи характеризувалися особливим поєднанням теоретичного та практичного аспектів, висвітлених в роботі.

Ректор Інституту Реклами – Микола Ліфінцев, відкриваючи конференцію, привітав учнів та студентів із Днем Науки та побажав нових досягнень і творчих успіхів всім присутнім. Теми для виступів були надзвичайно різними – від «Моди на дизайн» студента першого курсу факультету дизайну Артура Аптера до «Управління підприємством в умовах кризи» магістрантки факультету рекламного мистецтва Валірії Малишевої. Такі різні напрямки студентських досліджень і надзвичайно різні погляди на майбутній розвиток власної спеціальності багато в чому відобразили багатовекторність навчання в Інституті Реклами. Студентам Інституту не пропонуються готові рішення, навпаки, вони завжди на практиці підкріплюють свої знання, отримуючи безцінний досвід. Представлені на конференції роботи торкнулися і журналістської тематики, і сучасних аспектів рекламної фотографії, і застосування маркетингових стратегій у виставковому бізнесі. Говорили учасники також про брендінг у системі управління рекламним бізнесом та особливості створення нових напрямків у дизайні.

День Науки – важливе свято для людей, які працюють в галузі освіти та не менш важливе для тих, хто навчається. Саме тому Інститут Реклами презентував нові наукові та практичні розробки, наголосив на необхідності надання студентам можливості ефективної дослідницької роботи та закріплення її результатів під час проходження виробничої практики у провідних рекламних та комунікаційних агенціях, щоб у повсякденній роботі вдало застосовувати отримані навички та знання.

Анастасія Полякова, прес-центр Інституту Реклами
[email protected]

Похожие пресс-релизы