pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Представники Асоціації виробників мінеральних та питних вод України взяли участь у засіданні Національної комісії України з Коде

12 липня 2012 року о 13:00 відбулось засідання Національної комісії України з Кодексу аліментаріус. Традиційно, засідання проходило у гостинних стінах конференц-зали Інституту екогігієни і токсикології ім. Медведя у місті Києві.

На порядку денному комісія України з Кодексу аліментаріус розглядала питання щодо реформування системи безпечності харчових продуктів та необхідності обговорення фахівцями проектів нормативно-правових актів. Крім того, на обговорення були представлені наступні проекти законів України:
- "Про новітні харчові продукти";
- "Про здійснення державного контролю безпечності харчових продуктів та кормів, здоров’я та благополуччя тварин";
- "Про внесення змін до деяких законів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру, які повинні одержувати оператори ринку харчових продуктів";
- «Про затвердження Положення про здійснення офіційного нагляду (контролю) за виконанням законодавства України про безпечність та якість харчових продуктів, кормів, здоров'я та благополуччя тварин» - проект постанови КМУ.

Окремим пунктом розглядався проект наказу МОЗ України "Про затвердження мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів". В цьому проекті вперше запропоновано розділяти мікробіологічні показники на «Критерії безпечності харчових продуктів», які визначають прийнятність продуктів в обігу, та «Критерії гігієни процесу», що свідчать про прийнятне функціонування виробничого процесу.

Запропонований європейський підхід до оцінювання продукції регламентує вимоги для операторів ринку. З одного боку, встановлюються індикативні значення забруднення, які є вищими від діючих критеріїв. Це має позитивно вплинути на впровадження коригуючих дій для уникнення можливих мікробіологічних проблем, підтримки гігієни процесу та виключення випуску браку. З іншого боку, проект встановлює реальні та чіткі критерії до якості виготовленої продукції, яка потрапляє на полиці магазинів. Таким чином, використання таких вимог запобігатиме допуску в обіг продуктів харчування мікробіологічні показники яких дійсно небезпечні.

Запропонована реформа сприятиме гармонізації нормативно - правової бази України у сфері безпеки харчових продуктів з Європейським законодавством та нормами ВТО.
В засіданні взяли участь представники Асоціації Виробників мінеральних та питних вод України Бамбура Оксана, IDS Group Ukraine та Фіткевич Марина, ТОВ «Кока Кола Україна Лімітед».

Похожие пресс-релизы