pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Асоціація виробників мінеральних та питних вод України підтримує працівників Миргородського та Моршинського заводів Мінеральних

12 листопада 2012 року, Київ. – Асоціація виробників мінеральних та питних вод України висловлює занепокоєння щодо рейдерської атаки на членів Асоціації виробників мінеральних та питних вод України, а саме: Моршинський завод мінеральних вод «Оскар», Миргородський завод мінеральних вод та Трускавецький завод мінеральних вод, що входять до складу компанії IDS Group Ukraine.

Формальним приводом до початку рейдерської атаки на Моршинський, Миргородський та Трускавецький заводи та арешту активів й рахунків, а згодом й до захоплення підприємств, є надумані рішення податкової міліції та районних судів у Львівській та Полтавській областях. Без здійснення належних дослідчих дій і з порушенням встановлених законом процедур порушуються кримінальні справи, проводяться обшуки в офісах та будинках керівників заводів.

На даний момент робота Миргородського заводу вже повністю зупинена. Не дивлячись на те, що МЗМВ - одне з ключових підприємств області, котре регулярно платить податки (біля 50 мільйонів гривень за 10 місяців поточного року!).
На черзі - Моршинський завод. Близько 700 сімей у Львівській та Полтавській областях позбулися стабільної високооплачуваної роботи і засобів до існування, а державний і місцеві бюджети несуть невиправдані збитки. Як наслідок припинення роботи заводів без роботи залишаться понад 3500 осіб, які працюють у різних підрозділах IDS Group Ukraine.

Сьогодні, 12 листопада 2012 року, робітники заводів вийшли на демонстрації, щоб захистити свої робочі місця та репутацію підприємств. Асоціація виробників мінеральних та питних вод України підтримує ініціативу та приєднується до прохання колективу компанії IDS Group Ukraine у своєму відкритому листі до Президента України, Прем'єр-міністра України та голови Державної податкової служби України негайно втрутитися у ситуацію.

«Ми вкрай схвильовані і дуже переживаємо за майбутнє наших членів. За роки роботи ми знаємо їх як виробників, що піклуються не тільки про прибуток, але й про якість продукції та благоустрій та достаток колективу. До того ж, у разі закриття підприємств, невеличкі міста, що фактично тримаються за рахунок заводів з виробництва води, опиняться на грані виживання. Разом з іншими ми слідкуємо за ситуацією та готові підтримати виробників»,- коментує почесний президент Асоціації виробників мінеральних та питних вод України Стрикаленко Тетяна Василівна.

***
Асоціація виробників мінеральних та питних вод Україні офіційно розпочала свою роботу 24 січня 2012 року. Метою асоціації стало створення надійної платформи для забезпечення динамічного розвитку галузі виробництва природної питної води в Україні. Почесний президент асоціації - доктор медичних наук, професор, Стрикаленко Тетяна Василівна.
Асоціація Виробників мінеральних і питних вод України є членом Європейської Федерації Бутильованих Вод (EFBW).
До складу членів Асоціації виробників мінеральних та питних вод України вже входять «Миргородський завод мінеральних вод» (ТМ «Сорочинська», «Миргородська», «Миргородська Лагідна» та «Старий Миргород»), Моршинський завод мінеральних вод «Оскар» (ТМ «Моршинська» та «Моршинська Спортік»), Трускавецький завод мінеральних вод (ТМ «Трускавецька – Трускавецька Кришталева» та «Трускавецька – Аква-Еко»), а також компанії ПРаТ «ІДС», ТОВ «Кока-Кола Україна Лімітед» (ТМ Bonaqua) і ЗАТ «Ерлан» (ТМ «Знаменівська», «Біола», «Два Океани» та «Каліпсо»).
Детальну інформацію про Асоціацію виробників мінеральних та питних вод України, а також умови вступу можна знайти на офіційному сайті: www.bottledwater.org.ua

Похожие пресс-релизы