pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Міністерстві юстиції України підтримали запропоновані Асоціацією лідерів турбізнесу України зміни до Закону України «Про туриз

17 червня 2010 року у залі засідань Міністерства юстиції України відбулося обговорення проекту Закону України про внесення змін до закону України «Про туризм» за участю представників Міністерства юстиції України, Державної служби туризму та курортів Міністерства культури і туризму України, Асоціації лідерів турбізнесу України (АЛТУ) та громадських організацій туристичної спрямованості.
АЛТУ пропонується привести відповідальність туроператорів у відповідність до міжнародного законодавства (в тому числі - Варшавської конвенції 1929 з міжнародних повітряних перевезень, Бернської конвенції 1961 року про залізничні перевезення, Афінської конвенції 1974 року про морські перевезення, Паризької конвенції 1962 року про відповідальності власників готелів). Також внесені пропозиції щодо договору на туристичне обслуговування, запропоновані редакційні правки до законопроекту і наголошено на доцільності збереження можливості укладання договору на туристичне обслуговування в електронній формі.
В результаті обговорення основні пропозиції АЛТУ були підтримані. Враховуючи нагальну необхідність внесення й інших змін до Закону України «Про туризм» представники Асоціації подали додаткові пропозиції щодо змін і доповнень до закону.
Факт-лист
Асоціація лідерів турбізнесу України (АЛТУ) - перше професійне об’єднання суб’єктів туристичної діяльності, створене в 2007 році провідними туроператорами України. Члени Асоціації: «АГЕНТСТВО «ПАН УКРЕЙН», «ВІДЕРШТРАЛЬ», «ЕКСПРЕС-ВОЯЖ», «КАНДАГАР-ТУР», «САМ», «TЕЗ ТУР», «TUI УКРАЇНА», «ТУРОПЕРАТОР «ПРОЛАНД», «TУРТЕСС ТРЕВЕЛ», «ТУРИСТИЧНИЙ КЛУБ».
АЛТУ створена з метою:
- сприяння розвитку всіх видів туризму в Україні;
- гармонізації взаємин між державними органами і суб'єктами туристичної діяльності;
- забезпечення захисту прав і представництва спільних інтересів суб’єктів туристичної діяльності в державних органах, органах місцевого самоврядування і в міжнародних організаціях.
В.о. президента АЛТУ - Олена Шаповалова («АГЕНТСТВО «ПАН УКРЕЙН»).
В.о. віце-президента АЛТУ – Йосип Андрик («TЕЗ ТУР»).

Прес-служба
Асоціації лідерів турбізнесу України
22.06.2010

Похожие пресс-релизы