pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Криму відбулася перша Спартакіада Міністерства доходів і зборів України

У Криму відбулася перша Спартакіада
Міністерства доходів і зборів України

З сьомого по десяте жовтня 2013 року в м. Алушта 1700 представників Міндоходів у складі 29 команд з усіх регіонів України змагалися за загальну першість в шести видах спорту: міні-футболі, волейболі, настільному тенісі, кульовій стрільбі, гирьовому спорті та легкоатлетичному кросі.
І вкотре, а саме у 3-й раз, за учасниками Спартакіади столичного відомства лишилося загальнокомандне перше місце, друге місце дісталося донеччанам тоді як львівським Міндоходівцям — почесне третє місце.
До нагород та відзнак отриманих нашою командою у цьому цьому спортивному заході належать: перехідний кубок Міністерства доходів і зборів України, кубок за загальнокомандне 1-ше місце збірної ГУ Міндоходів у м. Києві, кубок за перше місце по міні-футболу, кубок за 3-тє місце по настільному тенісу
«Мені дуже приємно відзначити, що команда столичного управління Міндоходів на цих змаганнях, як і у 2012 році, виборола перше місце. Ми серйозно готувалися до змагань та перемогли», — зазначила очільник ГУ Міндоходів у м. Києві Ірина Носачова, вітаючи прибулих до столиці володарів перехідного кубку Міндоходів.

Похожие пресс-релизы