pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Діамантбанк продовжує розширення мережі клієнтського обслуговування в Криму

На початку лютого в Сімферополі відкрилось нове цільове відділення Діамантбанку (www.diamantbank.ua) за адресою: пров. Задорожній/вул. Вузлова, 3/4. Відділення обслуговує клієнтів партнера Банку – автосалону “Ауді” і здійснює готівкове та безготівкове прийняття платежів від населення, а також купівлю/продаж іноземної валюти.

Відділення Банку безпосередньо на території автосалону дасть можливість клієнтам Audi швидко та комфортно сплатити за придбане авто найзручнішим для них способом.

Довідка

АБ «Діамант» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Регіональна мережа Банку налічує 47 філій та відділень у 12 містах України, в яких працюють понад 600 співробітників.
«Діамантбанк» має ліцензію та дозволи НБУ на проведення банківських операцій, зокрема – на здійснення операцій з банківськими металами на валютному ринку України, депозитарну діяльність зберігача цінних паперів та діяльність з ведення реєстрів власників іменних цінних паперів.
Статутний капітал «Діамантбанку» становить 100 млн. грн. Активи фінустанови на 1 січня 2008 року склали 1 242 836 тис. грн., регулятивний капітал – 164 550 тис. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 786 827 тис. грн.
2007 рік Банк закінчив з чистим прибутком 12 137 тис. грн.

Телефон: +380 (44) 490-83-83
E-mail: [email protected]
Адреса: м. Київ, Контрактова пл., 10-А
Web-сайт: http://www.diamantbank.ua
Ліцензія НБУ № 125 від 03.12.2001 р.

Похожие пресс-релизы