pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укрпромбанк покращив умови обслуговування корпоративних клієнтів

З 27 листопада 2008 року Укрпромбанк покращив умови участі у Клубі для корпоративних клієнтів «Віртуози бізнесу». Відкривши рахунок у національній валюті та ставши учасником Клубу «Віртуози бізнесу», клієнти Укрпромбанку отримають пільгу – нарахування 10,0% річних за залишками коштів на поточному рахунку в національній валюті, за умови розміру середньоденного залишку не менше 50 000 гривень. Крім того, клієнтам, які запрошують на обслуговування до Укрпромбанку своїх партнерів або інших клієнтів, пропонуються додаткові пільги на їхній власний вибір. Програма діє з 1 червня по 31 грудня 2008 року.

Нагадуємо, що з 27 жовтня 2008 року Укрпромбанк запровадив Програму лояльності для корпоративних клієнтів. Учасником Програми може стати кожний вкладник – суб’єкт господарювання, який вже розмістив грошові кошти в Укрпромбанку на депозитний рахунок в національній або іноземній валютах. Умови Програми розповсюджуються на клієнтів-вкладників, які мають намір протягом вказаного періоду продовжити строк дії депозитного договору або змінити умови чинного договору банківського вкладу. Програма лояльності діє до 30 січня 2009 року.

На сьогоднішній день депозитна програма Укрпромбанку для юридичних осіб включає наступні види вкладів: вклад «Бізнес» (з найвищими процентними ставками), «Строковий вклад з правом поповнення», «Вклад з авансовою виплатою процентів» (оплата процентів здійснюється авансом за весь період їх нарахування), «Вклад з капіталізацією процентів» (нараховані проценти перераховуються на депозитний рахунок для поповнення вкладу), вклад «Заохочувальний» (процентна ставка зростає в залежності від суми та строку вкладу), вклад «Застрахований бізнес», вклад «Банківські метали». Укрпромбанк також розміщує випущені ним депозитні (ощадні) сертифікати.

Довідка:

Укрпромбанк зареєстрований в 1989 році. На 01.11.2008 р. мережа Укрпромбанку складається з 319 філій та відділень; кількість банкоматів – 553, кількість банківських терміналів – 501; кількість торговельних терміналів – 884.

Укрпромбанк входить у першу групу банків по рейтингу НБУ (найбільші банки).
Станом на 01.11.2008 р. активи банку становлять – 14 075,2 млн. грн.; кредитно-інвестиційний портфель – 12 578,5 млн. грн.; регулятивний капітал банку становить – 1 790,8 млн. грн., депозити фізичних осіб – 7 722,7 млн. грн., депозити юридичних осіб – 2 495,4 млн. грн.
У 2007 році Укрпромбанк отримав позитивні кредитні рейтинги, що свідчать про високу надійність та спроможність банку виконувати всі свої зобов’язання в умовах, які склалися на українському фінансовому ринку:
- рейтинг за національною шкалою на рівні ua.A зі стабільним прогнозом, присвоєний національною компанією „Кредит-рейтинг”;
- довгостроковий міжнародний рейтинг кредитоспроможності B2/Not Prime/E+/A3.ua, присвоєний міжнародним рейтинговим агентством Moody’s Investors Service.

Прес-служба Укрпромбанку

Похожие пресс-релизы