pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відбулося відкриття першого у 2013 році спортивного майданчика в рамках загальноукраїнського благодійного проекту «Клич друзів

15 травня на території загальноосвітньої школи смт. Першотравенськ Баранівської районної ради Житомирської області було відкрито перший у 2013 році спортивний майданчик у рамках проекту «Клич друзів – граймо разом!». Цей загальноукраїнський благодійний проект уже восьмий рік поспіль проводить Фонд братів Кличків разом з Фундацією Кока-Кола. Проект практично з часу свого започаткування проводиться на конкурсній основі і цього року зібрав надзвичайно велику кількість заявок – 603. Це майже у 5 разів більше, ніж минулого року. Таким чином, на один майданчик цього року припадало 40 заявок!
Конкурсний етап проекту тривав з 14 березня до 22 квітня 2013 року. Усі 15 переможців конкурсу отримають у користування свої майданчики протягом травня-червня. Останній із запроектованих майданчиків планується відкрити 14 червня поточного року.
Цьогорічний успіх проекту організатори пояснюють зміною умов конкурсу. У попередні роки за отримання спортивного майданчика змагалися заявки громад та ініціативних груп, а майданчики встановлювали на прибудинкових територіях. У 2013 було оголошено конкурс серед шкіл у зв’язку з численними зверненнями до організаторів учителів фізкультури щодо потреби у додатковому спортивному обладнанні для дітей.
«За 8 років існування проекту «Клич друзів – граймо разом!» ми встановили 111 дитячих спортивних майданчиків в усіх регіонах України, сьогодні відкрили перший з 15 цьогорічних. Завдяки такому проекту ми даємо можливість дітям займатися спортом та розвиватися фізично на подвір‘ях своїх шкіл. Ми очікуємо, що це суттєво зміцнить їх здоров‘я та підвищить рівень фізичної підготовки», переконана Аліна Носенко, виконавчий директор Фонду Братів Кличків.
«Компанія Кока-Кола працює у більш ніж 200 країнах світу та у 115 з них підтримує понад 280 програм фізичної активності. В Україні вони спрямовані на широке залучення до активного способу життя школярів, підростаючого покоління. Як зокрема свідчать результати цьогорічного конкурсу, ми прикладаємо зусилля у вірному напрямку. Таким чином, через Фундацію Кока-Кола, ми втілюємо в життя стратегію корпоративної соціальної відповідальності нашої компанії», - зазначила Олеся Жулинська, Директор зі зв’язків із громадськістю Компанії «Кока-Кола Україна» від імені Фундації Кока-Кола.
Школярі Першотравенської загальноосвітньої школи I – III ступенів отримали від організаторів Проекту сучасний обладнаний необхідним інвентарем спортивний майданчик площею в 200 кв. м., який до того ж відповідає сучасним екологічним вимогам та вирізняється яскравим та стильним дизайном.
Відкриття майданчика, що стало непересічною місцевою подією, представники Фонду братів Кличків та Фундації Кока-Кола разом з керівництвом освітнього закладу перетворили на справжнє спортивне свято для учнів школи і загалом усіх жителів Першотравенська.
Наступний майданчик у рамках Проекту буде відкрито вже наступного дня, 16 травня, у загальноосвітній школі № 4 Славутської міської ради Хмельницької області.

Додаткова інформація:

Історія проекту
Проект «Клич друзів - граймо разом!», розпочатий 2005 року, має на меті сприяння відродженню фізичної культури серед підлітків та популяризувати активний спосіб життя. 2005 року Фонд братів Кличків відкрив у Києві перші десять дитячих спортивних майданчиків, а через рік до нього приєднався потужний партнер – компанія «Кока-Кола Україна», тож проект став загальнонаціональним, охопивши Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Одесу та Львів. З 2007 року місце розташування майданчиків визначалося шляхом проведення конкурсу, в якому взяло участь понад 700 ініціативних груп як з великих міст, так і з малих містечок та сіл.
З 2009 року підтримку проекту надає Фундація Кока-Кола – фонд, за допомогою якого Компанія Кока-Кола реалізовує свої благодійні проекти по всьому світу. На сьогодні у рамках проекту по всій Україні збудовано та відкрито 112 спортмайданчиків.
За результатами цьогорічного конкурсу нові майданчики з’явилися/з’являться у таких навчальних закладах:
- ЗОШ I-III ступенів смт. Першотравенськ Баранівської райради Житомирської обл.;
- ЗОШ I-III ступенів № 4 м. Славутич Хмельницької обл.;
- ЗОШ I-III ступенів с. Малево Демидівського р-ну Рівненської обл.;
- ЗОШ-інтернат I-III ступенів смт. Верховина Івано-Франківської обл.;
- ЗНЗ I-III ступенів с. Колінківці Хотинського р-ну Чернівецької обл.;
- районна гімназія смт. Варва Чернігівської обл.;
- ЗОШ I-III ступенів № 10 м. Ромни Сумської обл.;
- ЗОШ I-III ступенів № 3 смт. Золочів Харківської обл.;
- спеціалізована ЗОШ-інтернат с. Шевченкове Черкаської обл.;
- районна гімназія м. Снігурівка Миколаївської обл.;
- ЗОШ I-III ступенів с. Олексіївка Голопристанського р-ну Херсонської обл.;
- гімназія м. Марганець Дніпропетровської обл.;
- спеціалізована ЗОШ I-III ступенів №2 м. Молочанськ Томацького р-ну Запорізької обл.;
- ЗОШ I-III ступенів № 9 м. Ровеньки Луганської обл.;
- ЗОШ I-III ступенів № 6 м. Димитров Донецької обл.

З детальнішою інформацією про проект та перебіг конкурсу можна ознайомитися на сайті http://play.klitschkofund.org

Фонд братів Кличків – всеукраїнська благодійна організація, заснована Віталієм і Володимиром Кличками у серпні 2003 р. з метою створення належних умов для гармонійного розвитку підростаючого покоління України. Фонд, що відзначає цього року свій ювілей, за 10 років реалізував низку соціальних проектів, що були спрямовані на популяризацію здорового способу життя, сприяння розвитку спорту, підтримку талановитої молоді та проведення просвітницьких кампаній. Фонд працює з дітьми шкільного віку, студентами і молоддю, яка прагне досягти успіху в житті.

Фундація Кока-Кола – благодійна організація, що заснована 1984 року у США, за допомогою якої Компанія Кока-Кола реалізує свої благодійні проекти у всьому світі. Фундація підтримує ініціативи та програми місцевих громад, які відповідають нагальним суспільним потребам і пріоритетам в таких напрямах: популяризація здорового способу життя, збереження водних ресурсів, переробка вторинної сировини, підтримка освітніх програм. Загалом Фундація Кока-Кола за роки своєї роботи надала понад 3 00 млн. доларів США на благодійні проекти.

КОНТАКТНА ОСОБА:
Анна Дьяченко
БО «Фонд братів Кличків»
тел.: 044 492 80 04/05/06
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы