pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відкриття нового центру культури

21 травня відбулося урочисте відкриття нового салону empik, що знаходиться за адресою - м. Київ, вул. Лугова, 12, ТРЦ «Караван». Серед запрошених гостей виступили з промовою: Вольфганг Керн – Заступник Голови Правління ЗАТ «МКС «Буква», Ейал Лахав – Президент польської мережі empik, Пані Ева Ключковска – дружина посла Республіки Польщі в Україні, Тарас Шушайло – член «Громадської ради з питань молодіжної політики», Євгеній Свєт – представник компанії ABBYY в Україні та Даша Малахова – відома актриса та улюблена телеведуча кулінарного шоу «Картата Потата» на телеканалі «Інтер».
Мабуть, ніщо так не збагачує життя людини, як свідомість того, що маєш можливість самореалізації та підвищення свого інтелектуального рівня.
Цього дня з нетерпінням чекали як працівники нового салону, так і відвідувачі торгового центру. І ось настав довгоочікуваний та хвилюючий момент – Пані Ева Ключковска, Вольфганг Керн та Вікторія Чалайдюк – директор нового салону, одночасно піднесли ножиці до червоної стрічки. Під шквал гарячих аплодисментів ведучий Сергій Величанський урочисто оголосив відкриття нового культурного центру.
З урочистою промовою до присутніх звернувся Вольфганг Керн, який розповів коротку історію повстання та розвитку мережі, а також поділився з присутніми планами на найближче майбутнє. Схвалюючими вигуками зустріли гості інформацію про те, що мережа буде динамічно розвиватися – у 2008 р. планується відкриття 5-7 салонів нового формату, а у 2009 їхня кількість збільшиться ще на 12-15. Ейал Лахав підкреслив значення культури у повсякденному житті людини і її бажання розвиватись та підносити свій інтелектуальний рівень, адже про культуру суспільства можна говорити, судячи з культурної свідомості кожного його мешканця.
Процвітання та розвитку мережі Пані Ева Ключковска. Пані Ева розповіла про те, що сама дуже часто відвідувала салони empik у Польщі і виразила надію, що мережа дуже швидко завоює прихильність на українському ринку. Ще один почесний гість, Тарас Шушайло підкреслив вагомий внесок у розвиток у культури, в тому числі молодіжної, який робить мережа empik на Україні. Тарас Шушайло неодноразово виступав спів організатором заходів у салонах empik. На його думку, молодь позитивно сприймає появу такого гравця на Україні, охоче підхоплює ідею empik, як культурного осередку, у якому можна вільно поспілкуватися з багатьма видатними авторами книг, музикантами різних жанрів, художниками, виконавцями, культурними діячами, тобто з усіма, хто має безпосередній вплив на формування культурного світосприйняття в Україні.
Представник компанії ABBYY на Україні виразив своє захоплення з приводу того, що торгова марка empik, крім книг, представляє також інші категорії товарів, у тому числі програмне забезпечення. Євгеній Свєт високо оцінив професійну підготовку консультантів мультимедійного відділу і підкреслив значення придбання ліцензійного продукту.
Даша Малахова розповіла, що завжди її приваблювали книжкові магазини, незалежно від того, перебувала Даша за кордоном чи в Україні. На сьогоднішній день, коли багато книжкових магазинів змушені були припинити свою діяльність, не може не радувати той факт, що мережа empik з успіхом розвиває свою мережу.
Запрошені гості не приховували свого захоплення від нового салону, сама атмосфера якого навіювала ностальгічні спогади з часів, коли книга мала більш істотне значення в житті кожної людини.

Прес-служба empik
[email protected]
www.empik.ua

Похожие пресс-релизы