pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Тестуйте Інтернет разом із Богданом Бенюком у новому Центрі обслуговування абонентів «Київстар»!

Тестуйте Інтернет разом із Богданом Бенюком у новому Центрі обслуговування абонентів «Київстар»!

У Чернігові урочисто відкрився новий Центр обслуговування абонентів компанії «Київстар»! 17 вересня всі відвідувачі нового ЦОА мали нагоду протестувати інтернет від «Київстар» разом із Народним артистом України Богданом Бенюком у спеціалізованій демонстраційній зоні Центру.

Це вже другий Центр обслуговування абонентів в місті Чернігів, що пов’язано з постійним вдосконаленням та підвищенням якості обслуговування клієнтів компанії, кількість яких незмінно зростає. Відтепер іще більше мешканців міста зможуть оцінити переваги Національного мобільного оператора, отримавши додаткові послуги та можливості. Зокрема, завдяки спеціально обладнаній демонстраційній зоні, перш ніж придбати пакет мобільного інтернету, можна провести тестування послуги «Інтернет від «Київстар» і переконатись, що «Київстар» - це не лише високоякісний мобільний зв’язок, а ще й кращий доступ в Інтернет без обмежень.

Антон ДЗЮБЕНКО, Заступник директора з питань маркетингу Київського регіонального управління компанії «Київстар»: «Ми усвідомлюємо власну відповідальність перед нашими абонентами, саме тому постійно прагнемо відкривати нові можливості для спілкування між рідними, друзями, колегами – дарувати їм радість. Ось чому «Київстар» - це не лише лідер мобільного зв’язку України, але і найкращий Інтернет – провайдер, що забезпечує доступ до мережі незалежно від місця Вашого перебування».

Богдан БЕНЮК, Народний артист України: "Власноруч протестувавши інтернет-доступ від Національного мобільного оператора я переконався в тому, що «Київстар» - це не лише якісний мобільний зв'язок, але й кращий мобільний інтернет. Підключення займає якісь лічені хвилини. Кожен може обрати оптимальний тариф для себе, ціни на інтернет «Київстар» доступні кожному. До того ж можна користуватися інтернетом всюди, де є покриття «Київстар», а це неабияка перевага та зручність. Раджу спробувати всім!".

Олександр НЄСІН, Директор компанії «Брегель»: «Вітаю компанію «Київстар» з цією урочистою подією та хочу побажати всім працівникам натхнення та успіхів у роботі! «Київстар» - це завжди найкраща якість обслуговування та зв'язку і для мене, як для бізнесмена - це найважливіше. Ось чому вже багато років я користуюся мобільним зв'язком від «Київстар», а тепер мій арсенал послуг неодмінно поповниться ще й мобільним інтернетом від «Київстар»!».

Микола МИХАЙЛЕВИЧ, Представник правління ВАТ «Хімволокно»: «З власного досвіду знаю, наскільки важливо для ділової людини постійно перебувати на зв'язку із партнерами та колегами по роботі. Інтернет від «Київстар», яким я вже користуюся, дає мені таку можливість навіть, коли я у відрядженні. Адже компанія «Київстар» має найбільше мобільне покриття в Україні, яке забезпечує безперешкодний інтернет-доступ в будь-якому куточку країни!».

«Київстар» - це кращий мобільний зв'язок та кращий Інтернет.

Цікаві факти про мобільний Інтернет від «Київстар :

Організатори міжнародного фестивалю «Арт Поле», якій відбувся 12 - 18 липня 2009 року в селі Воробіївка в Вінницькій області, звернулися до Національного мобільного оператора «Київстар» із проханням забезпечити проведення заходу якісним мобільним зв’язком та організувати прес – центр із швидким та надійним доступом до мережі Інтернет для всіх учасників фестивалю та запрошених представників ЗМІ. Тому завдяки «Київстар» кожен гість фестивалю мав нагоду відвідати інтернет – центр від «Київстар», скористатися його послугами та отримати консультації фахівців компанії. Подібний захід був вперше організований в нашій країні. За інтернет – підтримку роботи представників ЗМІ на фестивалі, компанія «Київстар» отримала подяку від керівництва ЗАТ «Міжнародний Медіа Центр – СТБ». Докладніше дізнатися про цю подію можна на сайті http://www.youtube.com/user/ArtpoleUA.

Довідка про компанію «Київстар»:

Національний мобільний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування 22,26 млн. осіб (станом на 01.08.09). «Київстар» забезпечує покриття території, де проживає 99,9% населення України, охоплюючи своєю мережею всі великі та малі міста і понад 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги у 193 країнах на 5 континентах світу. «Київстар» забезпечує мешканців України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

За додатковою інформацією звертайтесь
до менеджера зі зв’язків із громадськістю компанії «Київстар», Наталії Дадівєріної
тел. 8 (067) 220 7877, e-mail: [email protected]
www.kyivstar.ua www.djuice.com.ua www.starport.com.ua

Похожие пресс-релизы