pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відбулося чергове засідання Президії Української федерації убезпечення.

Президія УФУ проаналізувала підсумки роботи страховиків-членів УФУ за 2009 рік за видами страхування іншими, ніж страхування життя.
Основні показники діяльності членів УФУ, за оперативними даними за 2009 рік, практично співпали з прогнозними, які були оприлюднені Українською федерацію убезпечення наприкінці 2009 року. За 2009 рік в порівнянні з 2008 роком загальна сума надходжень страхових платежів зменшилась на 20,23 % (прогноз УФУ - 21,01%), в тому числі зі страхування наземного транспорту на 26,46 % (прогноз УФУ - 26,59), страхування іншого майна на 25,12 % (прогноз УФУ - 24,70) та особистого страхування на 4,48 % (прогноз УФУ -2,84). В той же час, надходження за ОСЦПВВНТЗ зросли на 5,64 % (прогноз УФУ - 0,68%).
Страхові відшкодування за 2009 рік в порівнянні з 2008 роком зменшились майже на 17 %. Падіння виплат спостерігалось у страхуванні наземного транспорту на 13,11% та страхуванні іншого майна на 26,04%. Водночас , виплати за договорами ОСЦПВВНТЗ та особистого страхування зросли на 16,9 % та 16,08 %.
Рівень виплат у 2009 році у порівнянні з 2008 роком найбільше зріс зі страхування наземного транспорту з 59,43 % до 70,22 % та особистого страхування з 41,59 % до 50,55 % відповідно. Відбулося зростання рівня виплат зі страхування ОСЦПВВНТЗ з 40,32 % до 44,62 %.

Президія УФУ схвалила проект Меморандуму про співпрацю між Українською федерацією убезпечення й іншими об’єднаннями страховиків та доручила Президенту УФУ Олександру Заваді вступити в переговорний процес з об’єднаннями задля знаходження спільних позицій щодо подальшого розвитку страхового ринку, узгодження пріоритетних заходів співпраці та підписання Меморандуму.
У рамках Меморандуму передбачається взаємодія між страховими об’єднаннями на основі принципів рівноправності, взаємної підтримки, координації дій, взаємодоповнення, але, при цьому, невтручання у оперативну діяльність один одного, не перешкоджання один одному у досягненні визначених установчими документами та органами управління завдань.
Така взаємодія та об’єднання зусиль, в часи, коли держава залишила страховий ринок майже без підтримки, сприятиме розвитку страхування, реалізації антикризових заходів, підвищенню якості страхових послуг та прозорості ринку, дозволить більш ефективно взаємодіяти з органами влади, засобами масової інформації, іноземними партнерами.

Також Президією було розглянуто ситуацію, що склалася у зв’язку з оприлюдненням у деяких ЗМІ інформації стосовно рівня кредиторської заборгованості за страховими виплатами за 9 місяців 2009 року, яка вводить в оману учасників страхового ринку, суспільство та дискредитує ринок класичного страхування. У зв’язку з цим Президією вирішено оприлюднити в ЗМІ заяву УФУ з цього питання.

Українська федерація убезпечення зареєстрована 23 грудня 2008 року. Учасники Федерації - провідні компанії класичного страхового ринку України, а саме: НАСК «Оранта», ВАТ УСК «Дженералі Гарант», ЗАТ АСК «ІНГО Україна», АТ «СГ «ТАС» (приватне), ВАТ СК «Універсальна», ЗАТ СК «АХА Страхування», ЗАТ «Європейське туристичне страхування», АТ «СК «Оранта-Життя», ЗАТ «ПРОСТО-страхування. Життя та пенсія», ЗАТ «СК «Українська страхова група», ЗАТ «Європейський страховий альянс».
Федерація створена з метою сприяння розвитку класичного страхування в Україні, недопущення недобросовісної діяльності її Учасників, гарантування високого рівня послуг страхування, що надаються Учасниками Федерації, а також з метою інтеграції українського та європейського ринків страхування, захисту інтересів Учасників Федерації.

Похожие пресс-релизы