pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Тисмениці презентовано виставку старовинної української ляльки

Виставка старовинної української ляльки під назвою «Наша творча родина» відбулася у музеї історії м. Тисмениця. Експонати виготовлені руками учнів Тисменицької школи мистецтв імені Йова Княгиницького відділу образотворчого мистецтва під орудою їх педагога Надії Теличкан. Долучилися до створення ляльок-мотанок не тільки учні, але й їх батьки та педагоги. Тільки екологічно чисті матеріали – сіно, солома, засушені квіти та листочки – використовують вони для виготовлення таких іграшок.

Про історію виготовлення ляльки-мотанки та її роль в українській культурі розповіла начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Олександра Стефінко. Своє захоплення представленими виробами висловив директор Тисменицької школи мистецтв імені Йова Княгиницького Роман Медвідь.

«Цієї виставкою ми хотіли привернути увагу до відновлення прадавніх українських традицій, українського етносу. Адже власноруч виготовлена жінкою з природних матеріалів лялька мала оберегову силу і була захисником роду», - зазначила у своєму виступі Надія Теличкан. І додала: «Ми так часто захоплюємося східним мистецтвом, забуваючи, що із засушеної трави можна створити оберіг для власної домівки».

Постійний адрес статті: http://www.briz.if.ua/index.php?nid=10089&tid=0
- - - -
Інформаційний відділ комунікативного агентства БРІЗ

керівник - Говера Оксана
067 74 22 74 9
presa(at)briz.if.ua

Похожие пресс-релизы