pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«НКАТ» — єдина спеціалізована виставка в Україні для промислових та комунальних підприємств

15 квітня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» розпочала свою роботу третя міжнародна виставка «Насоси. Компресори. Арматура. Теплоенергетика». Організатор — компанія «Євроіндекс».
У експозиції «НКАТ» понад 60 компаній з України, Австрії, Македонії, Німеччини, Польщі, Росії, Туреччини, Франції, Чехії представляють новітні технології та сучасне обладнання для переоснащення промислових і комунальних підприємств — загалом понад 130 торговельних марок.
Серед учасників виставки — такі відомі компанії, як Atlas Copco, DÜRR TECHNIK, Festo, MZT PUMPI, Volz Group, «Альцест», Завод газового устаткування «Альфа-газпромкомплект», «Далгакіран Компресор Україна», «Екомак», «Інтек Вакуум Україна», «ІТО», «Камоцци-Пневматик-Симферополь», «Колосаль», «Компрессорс Інтернешнл», «МЕЛКОМ», «Повітряні системи», «Телеком-Пневматик», «Тех-Ін Про», «ТехноТрейд», «Техприлад», Торговий дім «Віктер Плюс», УКРРОСМЕТАЛ, «Хаджі Айваз» та інші. Площа стендів виставки складає майже 800 кв. м.
Виставка «НКАТ 2008» проходить одночасно з найбільшою в Україні міжнародною виставкою енергетики, електротехніки та енергоефективності elcomUkraine. Синергія цих подій дозволить учасникам «НКАТ» встановити ще більше корисних контактів з керівниками підприємств ПЕК, головними інженерами та енергетиками, керівниками інженерно-технічних служб промислових підприємств різних галузей промисловості, а також представниками проектних, будівельних і монтажних організацій, які щорічно приїжджають на elcomUkraine з усіх регіонів України.
Цього року на виставці вперше організовано Центр кар'єрної інформації «Кар’єрна майстерня», який допоможе відвідувачам відкрити нові можливості для кар'єрного зростання, а учасникам — знайти гідних кандидатів на вакантні посади. Автори проекту — компанії «Євроіндекс» і Headhunter.COM.UA.
Найповнішу інформацію про заходи виставки та поточні події ви завжди отримаєте у прес-центрі, а також в Інтернеті на сайті www.nkat.euroindex.ua
Контактна особа: Юлія Качанова, PR-менеджер, компанія «Євроіндекс». E-mail: [email protected], тел.: (044) 461-9303 або 537-0671 (прес-центр на виставці).

Похожие пресс-релизы