pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відбулося чергове засідання Президії Української федерації убезпечення.

Президія УФУ розглянула підсумки діяльності страховиків-членів УФУ в січні-квітні 2010 року за видами страхування іншими, ніж страхування життя.
За оперативними звітними даними страховиків-членів УФУ за чотири місяці 2010 року сума надходжень страхових платежів досягла 1 051,6 млн. грн., що характеризує початок прогнозованої УФУ тенденції стабілізації ситуації на ринку (січень-квітень 2009 року – 1 061,8 млн. грн.).
Сума страхових відшкодувань за чотири місяці 2010 року досягла 514,4 млн. грн., що на 18,4 % менше, ніж за аналогічний період 2009 року. Це обумовлюється впливом на виплати минулорічної тенденції зниження обсягу премій (падіння близько 20%), а також проведеною страховиками-членами УФУ роботою з поліпшення якості страхових портфелів, оптимізації бізнес-процесів, а також іншими проявами поступового оздоровлення страхового ринку.
Рівень виплат поступово повертається до значень докризового періоду: у січні-квітні 2010 року – 48,92%, у січні-квітні 2009 - 59,39%, у січні-квітні 2008 року – 42%.
Надходження страхових платежів у січні-квітні 2010 року розподілилися наступним чином - страхування наземного транспорту 42%, ОСЦПВВНТЗ 23 %, страхування іншого майна 18%, особистого страхування 12 % та 5% за іншими видами.
Частка страхування наземного транспорту у виплатах відшкодувань за чотири місяці 2010 року становила 61%, ОСЦПВВНТЗ 23 %, особистого страхування 11 %, страхування іншого майна 4% та за іншими видами страхування - 1%.
Президією затверджено Порядок розкриття інформації страховиками-членами УФУ на І етапі. Порядком передбачається щоквартальне розкриття інформації щодо діяльності страховиків-членів УФУ у розрізі life та non-life в узагальненому вигляді, яка підготовлена за національними стандартами бухгалтерського обліку та згідно з вимогами регуляторної звітності до Держфінпослуг.
З метою детального аналізу ринків страхування подорожуючих та добровільного медичного страхування, підвищення ефективності заходів, що вживаються УФУ для його розвитку Президією, затверджено форму щоквартальної узагальненої звітності для членів УФУ щодо страхування подорожуючих та добровільного медичного страхування.
Крім цього, на засіданні Президії були прийнято рішення щодо забезпечення інформаційних потреб Української федерації убезпечення та укладення відповідних угод з провідними інформаційними та аналітичними агенціями з метою здійснення якісного інформаційно-аналітичного моніторингу страхового ринку та надання інформаційної підтримки діяльності учасників Федерації на кращих умовах.
Також Президія УФУ прийняла до складу учасників ЗАТ «СК «QBE Україна» у якості Члена Федерації.
Того ж дня Президія звільнила Колосюка Бориса Григоровича від виконання обов’язків члена Дирекції та обрала членом Дирекції Третьякову Галину Миколаївну.

Українська федерація убезпечення зареєстрована 23 грудня 2008 року. Учасники Федерації - провідні компанії класичного страхового ринку України, а саме: НАСК «Оранта», ЗАТ АСК «ІНГО Україна», АТ «СГ «ТАС» (приватне), ВАТ СК «Універсальна», ВАТ УСК «Дженералі Гарант», АТ «СК «Оранта-Життя», ЗАТ «Європейське туристичне страхування», ЗАТ СК «АХА Страхування», ЗАТ «ПРОСТО-страхування. Життя та пенсія», ЗАТ «СК «Українська страхова група», ЗАТ «Європейський страховий альянс», ТДВ «Альянс Україна» та Представництво «АОН ФІНЛЕНД Оі».
Федерація створена з метою сприяння розвитку класичного страхування в Україні, недопущення недобросовісної діяльності її Учасників, гарантування високого рівня послуг страхування, що надаються Учасниками Федерації, а також з метою інтеграції українського та європейського ринків страхування, захисту інтересів Учасників Федерації.

Похожие пресс-релизы